Ulice 12.12.2017 - 3362. díl - Mário u doktora

Poklidná adventní nálada letos míjí rodinu Nyklových. V pekařství mají tradičně šrumec, Světlana se na radnici taky nezastaví. Vendula má však úplně jiné starosti. Řeší hlavně svého ex Mária, jehož všichni její blízcí považují za jejího partnera. Rapper Mário se u ní tak zabydlel, že se nehodlá hnout z místa a ani nijak zvlášť měnit svůj život. O tom, že by si našel práci, nechce ani slyšet. Ovšem i na něj brzy dojde. Právě on je totiž škodnou, která řádí Vilmě Nyklové v jejím revíru... Co se stane? Proč Mário skončí u doktora? A co bude poslední kapkou pro Vendulu?

Vendula začíná mít milého Mária plné zuby. Azyl mu poskytla jen na pár dní, ovšem Mário rozhodně nevypadá na to, že by si hledal práci a chystal se odstěhovat. Jakmile začne básnit o slibném rozjezdu své hudební kariéry, Vendule dojde nadobro trpělivost…

Když se k tomu nemá Mário, udělá za to za něj Vendula. Najde mu práci u ochranky v obchodním domě, aby se konečně přestal flákat a začal něco dělat. Navíc mu dá i nůž na krk. Pokud tu práci nevezme, může se hned odstěhovat… Co na to Mário? A jak si s ním Lumír a Vendula vyřídí účty kvůli jeho šmejdění v pekařství?

Vlastimil Pešek si vyřizuje účty s Pavlátem

Adriana žije oslavou Amáliiných narozenin. S Robertem se hned ráno domluví, jaké dárky jí společně dají, aby z nich měla opravdu radost. Robert potěší Adrianu rozhodnutím, že si ještě před rodinnou oslavou promluví s jejím dědou, aby si vše na rovinu vyříkali a aby ho ujistil, že se nechce stavět mezi ně. Vlastimil Pešek si ale nejprve vyřídí účty s Pavlátem kvůli náramku, který daroval Amálii… Co všechno Pavlát přizná Peškovi? Čím Robert zaboduje u Adriany a jejích blízkých? A co Robertovi začíná hrozit?

Mára řeší rodiče

Tony přizná Márovi, že mají s Dominikou v její garsonce menší ponorku. Mára se mu hned omlouvá za provizorium, ve kterém nyní kvůli jeho otci žije. Ten totiž stále nemá kam jít. Márovi je táty už docela líto, ani v nejmenším nečekal, že se to mezi rodiči takhle vyostří. Rozhodne se vzít život rodičů do vlastních rukou, aby se ledy konečně pohnuly. A přestane si při tom brát servítky… Co Máru štve nejvíc? Jak máma zareaguje na jeho snahu usmířit ho s tátou? A co Karle přizná Bruno?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz