Ulice 13.12.2017 - 3363. díl - Přizná Mára minulost?

Mít tajemství před partnery se moc nevyplácí, o tom už Mára něco ví. Ale přiznat věci, kterými se člověk opravdu nerad nechlubí, není jen tak. Márova přítelkyně Karla proto nemá doteď tušení, jaké kvítko Mára kdysi býval. V jejím případě je to o to pikantnější, že je policistkou. Jenže něco takového, jako je kriminální minulost, se na tahu s přáteli a po pár skleničkách alkoholu jen těžko utají.. Co všechno se provalí? A jak na to zareaguje Karla?

Ája zatápí Robertovi

Ája se hned tak nevzdá, to už brzy zjistí i Robert, kterému jeho milenka pořádně zkomplikuje život. Ája se za ním totiž znovu vypraví do Adrianiny garsonky, aby si konečně promluvili a aby věděla, na čem je…

Ája má tentokrát větší štěstí než minule. S Robertem se konečně setká. Jejich emotivní shledání se ale neobejde beze svědků. Přistihne je Adriana s Evženem, kteří už Áju znají. Oba dva se s ní setkali, ovšem každý v jiné době a při jiné příležitosti. Jak zareagují? Co všechno nakonec Robert přizná Adrianě? A co si o Robertovi a jeho vztahu s Adrianou myslí Vlastimil Pešek?

Luboš bojuje o manželství

Věrka ještě více přitvrdí, byť Mára očekává pravý opak. Máma Máru hned ráno překvapí dalším radikálním krokem, po kterém mu bude jasné, že k usmíření rodičů hned tak nedojde. Věrka rozdělí společný účet, který mají s Lubošem už spoustu let. O druhé šanci nebo odpuštění nechce ani slyšet, což Luboše hodně zasáhne. Jen tak to ale nenechá. O manželství začne bojovat způsobem, který i samotnou Věrku docela zaskočí… S čím se Věrka svěří Karle? Co udělá Luboš? A jak dopadne společný večer Karly, Máry, Tonyho a Dominiky?

Vendulino ultimátum Máriovi

Noční potyčka s Lumírem se neobejde bez následků. Mário hrdinně trpí před Vendulou i Lumírem, který se mu zajde hned ráno znovu omluvit. Nakonec Lumír odveze Mária k lékaři, aby se mu na zraněnou ruku podíval. Zatímco provinilý Lumír Mária lituje, Nyklová si o vnuččině příteli myslí své… Jak je na tom Mário doopravdy? A jaké ultimatum mu dá Vendula?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz