Ulice 14.12.2017 - 3364. díl - Vánoční překvapení pro Terezu

Vánoce jsou sice až za pár dní, ale David Kučera chystá pro Terezu malé překvapení již nyní. Aby vše klaplo, jak má, potřebuje i volný byt. Jenže právě v tom je malý háček. Ne každý si totiž přečte jeho zprávu, kde prosí o trochu soukromí na dnešní večer. A ne každý má tu pravou adventní náladu jako zamilovaný páreček. Třeba Terezin a Davidům kolega Ota by letošní Vánoc nejraději vymazal z kalendáře. Proč? A co David chystá pro Terezu?

Márovo přiznání Karle

Karla a Mára ráno jen úpí po divoké pařbě s Tonym a Dominikou. Na rozdíl od Máry, který má okno, si Karla pamatuje úplně všechno. Proto se Máry zeptá i na to, co jí stále vrtá hlavou. Co Dominika myslela tím, že je dostali policajti?

en co Karla ráno otevře ožehavé téma Márovy minulosti, Mára se rázem probere. Protentokrát z toho ještě vybruslí, ale je mu jasné, že před Karlou to již dlouho neutají. Nakonec se rozhodne jít přeci jen s pravdou ven, aby se to Karla nedozvěděla od jiných nebo si ho dokonce neprolustrovala v práci. Jenže Mára neřeší jen stíny minulosti. Hodně se ho dotýká i manželská krize rodičů, do níž zasáhne překvapivým způsobem… Jak Karla zareaguje na Márovo přiznání? Čím Mára překvapí rodiče? A jak stráví vánoční svátky Bruno?

Robertova žádost o ruku

Evženovi to nedá. Hned ráno si promluví s Adrianou, aby jí konečně otevřel oči. Vzpomene si totiž, kdo je tak zrzka, se kterou včera Roberta přistihli. Adrianě prozradí, při jaké příležitosti ji potkal a co mu k tomu řekl samotný Robert. Adriana, jež o Robertovi stále nepochybuje, to ale vezme tak, že se Evžen snaží Roberta v jejích očích opět očernit. Je z toho další drsná hádka, kdy to Adriana už opravdu přežene a Evžena hodně raní. Jeho slova ji ale přeci jen znejistí… Co jí k tomu řekne Robert? A jak Adriana zareaguje na Robertovu žádost o ruku?

Plány na Vánoce

Lucka se chystá vyrazit se spolužáky na chatu Dominikových rodičů. Byla by ráda, kdyby s ní jel i Matěj, ale zatím netuší, jak na tom Matěj bude. Ví, že toho má teď před svátky ve firmě až nad hlavu, proto na něj nechce ani moc tlačit. Netuší, že Matějovi dělá starosti i Miki, kterého by si ve firmě rád udržel… Na čem se Matěj s Mikim domluví? Co hodně zasáhne Otu? A jak dopadne romantický večer, který David nachystá pro Terezu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz