Ulice 19.12.2017 - 3367. díl - Vánoce u Nyklů

Vánoce se blíží, předvánoční ruch a shon vrcholí. Vendula Maříková ale nemá na svátky ani pomyšlení. Přitom včera se celá její druhá rodina, Nyklovi, sešla u svátečně prostřeného stolu, aby si udělala Štědrý den o něco dříve, jak je u nich zvykem. Nechyběl ani Vendulin bývalý partner Mário, o němž si všichni myslí, že s Vendulou jsou opět spolu. Právě Mário se s Venduliným tátou Lumírem večer tak rozjel, že dokonce i zapomněl i na to, jak vážné zranění má. Jaké budou následky tohoto Máriova přešlapu? Jaký dárek dostane Vendula od Mária a jaký od kamaráda Pavla, jenž ji kdysi balil?

Skyler má angínu

Franta s Emou začnou urychleně řešit Vánoce. Frantovi totiž zavolá Skyler, že má angínu, takže za nimi na svátky určitě nedorazí. Pro Frantu to znamená jediné – s Chrisem se vrátí co nejdříve do Amsterodamu, aby mohli být spolu. Jenže tím se zkomplikují plány Anče i Bedřichovi…

Franta i Ema se snaží vymyslet, jak to udělat, aby Bedřich a Anča nezůstali na Vánoce každý sám ve svém bytě. Navrhnou jim dvě alternativy, jak strávit svátky, ovšem Anče se moc nezamlouvá ani jedna z nich. Napadne ji třetí možnost, kterou ale docela raní Bedřicha… Jak si Anča představuje Vánoce? A co Bedřichovi doporučí Miloš?

Marcelino trápení

Filip najde v noci Marcelu v slzách. Ta se mu nesvěří, co ji trápí, ale ráno přizná Maléřovým, že by Vánoce nejraději zrušila. Nechce se jí domů kvůli otci, se kterým pro ni byly v minulosti každé Vánoce spíš utrpením. Raději by svátky strávila v Praze a chodila spolu se spolužačkami trénovat do školy, aby v lednu zvládla náročné zkoušky… Jak se k Marceliným plánům postaví Maléřovi? A jaká je Marcelina nová kamarádka?

Poslední kapka pro Vendulu

Lumír je ze včerejšího společného večera nadšený. Zato Světlana má pocit, že to mezi Vendulou a Máriem nějak skřípe. Přitom netuší, co se mezi nimi doopravdy odehrává. Vendula sice do rána vychladne, takže s Máriem hned nevyrazí dveře, ale Mário má stejně smůlu. O svůj azyl přijde, protože Vendula se chystá odjet do Sokolova… Jaký dárek pod stromeček dostane Vendula od Mária a jaký od Pavla? Co bude pro Vendulu poslední kapkou? A k čemu se nakonec odhodlá Vilma Nyklová?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz