Ulice 22.12.2017 - 3370. díl - Vánoce u Gábiny

Štědrý den je sice až v neděli, ale u Gábiny Pumrové se stane pár vánočních zázraků již dnes. Postará se o ně Gábinin přítel Aleš Vašečka, jenž si chce s Gábinou a jejím synem užít tu pravou vánoční atmosféru, i když musí být přes svátky v práci. Proto se s Gábinou domluví, že Ježíšek k nim přijde už dnes. Během dne připraví pro ni a hlavně Šímu takové překvapení, že nejen oni, ale i celá Ulice budou jen koukat. Vánoční čas, čas zázraků a splněných přání je tu... Co Aleš udělá? Čím všechny dojme?

Aleš sice o Vánocích slouží, o Štědrý večer se Šímou a Gábinou ale nepřijde. Gábinu totiž přesvědčí, aby k nim Ježíšek přišel už dnes. Zároveň ji ujistí, že všechno zařídí a připraví, takže ona může být v práci, jak si naplánovala…

Aleš chystá pro Gábinu a Šímu hned několik překvapení. Aby vše klaplo, jak má, požádá o pomoc Radka Mastného, kterého jeho plány nadchnou. Gábinin táta ale není jediný spiklenec, jenž se bude na kouzlu Vánoc s Alešem podílet. Do akce se zapojí také Denisa Mastná, Růža či Luboš Mareček… Jak si Gábina, Aleš a Šíma užijí předčasnou nadílku? A čím Aleš opět zaboduje?

Lubošovo radikální rozhodnutí

Luboš do poslední chvíle doufal, že se mezi ním a Věrkou přeci jen pohnou ledy a že mu Věrka odpustí. Velké naděje vkládal do svého dopisu, jímž se pokusil Věrku obměkčit. Ani tohle ale nevyšlo. Luboš se proto rozhodne k radikálnímu kroku. Požádá Máru, aby s ním zajel k mámě pro věci. To je ale jen začátek… Jak to bude mezi Lubošem a Věrkou dál? Usmíří se nakonec těsně před svátky? A čím všechny překvapí Bruno?

Kouzlo Vánoc pro Vendulu

Vendula si původně naplánovala, že na začátku týdne odjede do Sokolova. Nakonec ale zůstala v Praze a je v práci i dnes. Zaskakuje za babičku, která vyrazila s Lumírem, Světlanou a malým Lexíkem na hory. Díky tomu Vendula zažije hned několik velkých překvapení. I ji zasáhne kouzlo Vánoc a navíc zažije něco, co ani v nejmenším nečeká… Co Vendulu dojme jen pár dní před vánočními svátky?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz