Ulice 1.1.2018 - 3371. díl - Je Adriana těhotná?

Je tu začátek nového roku a s ním i nové díly Ulice, které přinesou spoustu novoročních překvapení. Pro někoho budou šokující, pro jiného radostná, někde budou létat špunty, jinde se bude zachraňovat jako o život. Tou největší novinkou se blýskne vnučka Vlastimila Peška Adriana, jež je najednou jako vyměněná. Prsty v tom má samozřejmě Robert, do kterého je Adriana Bláhová bláhově zamilovaná. Jenže Robert si jde cíleně za svým... Novoroční překvapení zažije také Matěj Jordán, jenž se dozví zprávu roku, či Vendula Maříková, které se opět nečekaně zkomplikuje život kvůli jejímu ex Máriovi. Co se stane? A jak Adrianinu šťastnou novinku přijmou její blízcí?

Mário má neštovice

Růža vítá Nyklovou, která se s rodinou vrátila z hor, kde strávili celé svátky. Malý Lexík chytil neštovice a všechno se tak zkomplikovalo. Nyklová zjistila, že to sice bylo fajn, ale stejně má nejlepší pocit, když je doma. Lumír se o náročných svátcích na horách zmiňuje i Vendule, která přizná, že s Máriem už nechodí. Lumír je v šoku a nad zprávou jen kroutí hlavou. K Vendule dorazí utahaný Mário. Měl být u kamaráda, ten mu ale nezvedá telefon. Vendula rázně zakročí, že už řekla i tátovi, jak to mezi nimi je. Nehodlá měnit své plány a Mária u sebe nechce nechávat.

Vendule jde do nového roku popřát i Pavel, který ji prozradí, že Pavla několikrát mezi svátky viděl, jak jde domů. Vendula se pak Pavlovi jako jedinému svěří, že si vztah s Máriem vymyslela. Pavel je rozhodnutý Mária vyhodit. Když přijdou nahoru zjišťují, že má Mário horečku a asi chytil od Lexíka neštovice. Pavel vezme auto a společně ho dopraví k doktoru.

Adriana si vzala Roberta

Adriana se vrací z pobytu v lázních a je velmi nadšená. Všem se pak představuje novým příjmením, protože si mezi svátky Roberta vzala a jmenuje se Adriana Bláhová. Robert všechno v lázních zařídil na tamní radnici, kde jim na nápad kývli. Dědovi s Amálií je líto, že se svatbou nepočkali až do Prahy. Peška to mrzí o to více, protože si celou veselku představoval úplně jinak. Robert zve všechny na večeři do hospody, aby tu jejich svatbu oslavili. Pešek přemlouvá Adrianu, aby zprávu zavolala i Evženovi. Robert Adrianu překvapí s kyticí u dveří a přenese přes práh. Adriana mu pak s nadšením ukazuje plány k rekonstrukci. Ty Robertovi přijdou trochu zastaralé. Chybí mu na nich terasa, kde by mohli mít bazén se solárním ohřevem. Setkání Roberta s Adrianou a dědy s Amálií probíhá poklidně. Robert s Peškem konzultuje přestavbu půdy a sděluje mu své plány. Pešek je hodně zaskočený a úplně s tím nesouhlasí. Amálie ho ale uklidňuje.

Matějová snová nabídka

Matěj po svátcích řeší samé vrácené zásilky a má práce až nad hlavu. Lucka situaci chápe, ale není jí to úplně po chuti. Ota po silvestrovských oslavách usnul na gauči a vstává až po obědě. Matěj čeká na zprávy od Kanaďanů a na to, co mu nabídnou. Lucka se snaží a v kuchyni smaží řízky a pak plánuje, kdy se staví doma, aby vše poklidila a pak chce být jen s Matějem. Matějovi přijde e-mail, že by firma odkoupila 51 procent firmy a podobný model by chtěli rozjet v Evropě i Kanadě. Z chalupy dorazí i Tereza s Davidem a všichni společně slaví Matějovu skvělou pracovní nabídku.

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz