Ulice 3.1.2018 - 3373. díl - Mastný proti Světlaně

Radek Mastný využije každé příležitosti k tomu, aby si upevnil své postavení ve straně i na radnici. Pořád má zálusk na post starosty, který mu při posledních volbách vyfoukla těsně před nosem Světlana Nyklová. Právě dnes však Radek Mastný odhalí jednu její slabinu, díky níž by jí mohl uškodit víc, než se na první pohled zdá. Jakou zbraň chce Radek Mastný použít proti Světlaně?

Adrianu i Roberta čeká velká výzva. Adriana se dnes chystá za tátou, aby mu osobně řekla o svatbě. Robert by na radnici zase rád otevřel téma zvýšení svého platu. Navíc se chce pochlubit i svatbou, což mu, jak doufá, pomůže při vyjednávání…

Adriana je z návštěvy táty docela nervózní, protože by s ním ráda probrala kromě svatby ještě jednu věc – jejich poslední setkání a hádku právě kvůli Robertovi. Ten Adrianě okamžitě nabídne svoji oporu a navrhne jí, že by s ní za Evženem zašel. Zároveň se Evžena zastává, čímž v Adrianiných očích opět zaboduje… Jak Adrianina návštěva táty dopadne? A čím Adrianu raní Robert?

Marcelino zklamání

Martin začíná být docela nervózní z blížící se zkoušky na kurzu. Pololetní zkoušky jsou velkým tématem také u Marcely, která doufá, že se jí povedou a ona se znovu dostane do lepší skupiny. Na předváděčky pozve všechny Maléřovy, jenže ten nejdůležitější člověk na nich bude tentokrát chybět. Její máma se do Prahy nedostane, což Marcelu dost mrzí. Čím více se termín předváděček blíží, tím je Marcela nervóznější, což zaregistruje i Radka… Jak Filip oslaví své narozeniny? Co Marcele doporučí Radka? A čím Marcelu zklame máma?

Operace Puklické

Ota má nervy na pochodu kvůli mámině operaci. Tereza a David se ho snaží uklidnit, ale moc se jim to nedaří. Náladu mu trochu zvednou až studenti, kteří se přijdou dobrovolně přiznat, že jim nedorazil pedagog na hodinu. Zatímco David to začne urychleně řešit, Ota se jen nevěřícně poklepe na čelo. David ale neřeší jen suplování. Studenti za ním přijdou znovu, tentokrát kvůli maturáku… Jak na tom je Boženka Puklická? Jak si studenti představují svůj maturák? A kde zaboduje Ota?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz