Ulice 4.1.2018 - 3374. díl - Příjezd Hanky

V Ulici se o ní mluvilo už dlouho, zatím ale byla paní Colombovou. Nikdo ji v Ulici zatím neviděl, ovšem to se právě dnes změní. Veroničina sestřenice Hanka se vypraví kvůli dceři Marcele do Prahy, aby jí povzbudila a podpořila v její velký den. Jenže už záhy zjistí, že je všechno jinak a že jít za svým snem je mnohem těžší, než by tušila. O Marcelu si začne dělat velké starosti, protože ji zažije tak, jak ji dosud nezná. Navíc ji překvapí i Veronika a její rodina... Proč si začne Hanka dělat starosti o Marcelu? Co se s ní děje? A o všechno Hanku překvapí u Maléřových?

Marcela je od rána nervózní kvůli předváděčkám, které ji dnes čekají. Prášek na spaní od Radky moc nezabral, navíc má trémou tak stažený žaludek, že ráno ani nic nepozře. Potěší ji až zpráva, že máma se na ni nakonec přeci jen přijede podívat…

Marcelina máma dorazí do Prahy již dopoledne, a tak na vlastní oči uvidí, jak mizerně na tom Marcela před zkouškami je. Ta se začne sypat, dokonce se jí udělá i zle od žaludku. Mámu i Veroniku tím docela vyleká, protože takhle ji ještě nezažily… Jak Marcele dopadnou její zkoušky? Čím ji nechtěně raní máma? Jak její školu vnímá?

Robertovo nečekané spojenectví

Zklamaná Adriana zajde hned ráno za dědou a Amálií. Amálii se svěří, jak neslavně včera dopadla u táty. Mrzí ji to o to víc, že se s tátou chtěla usmířit a omluvit se mu za to, co mu během jejich poslední hádky vmetla do obličeje. Amálie se pokusí Adrianu povzbudit, ale tentokrát se jí to moc nepodaří. Náladu Adrianě zvedne až debata s dědou o jejím a Robertově novém bytě, který si už Adriana maluje v růžových barvách. Zato pana Peška její plány moc nepotěší...

Bedřichovy překvapivé plány

Jarda si plánoval, jak s rodinkou vypadne na týden na dovolenou. Kvůli Mirinčině nemoci to ale musí na poslední chvíli zrušit. Nabídne proto Bedřichovi, jestli by nechtěl využít zarezervovaného pobytu on, popř. Franta nebo Jindra. Bedřicha ten nápad docela nadchne. Hned zajede na obhlídku a s majitelem se domluví, že by místo Hejlových dorazil on s rodinou. Ta se nečekaně rozroste i o Miloše, jehož představa téměř pánské jízdy, byť s dětmi, velmi potěší… Jak na Bedřichovy plány zareaguje Anča? Čeho se obává Franta? A čím překvapí Miloš?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz