Ulice 11.1.2018 - 3379. díl - Robertova hra na radnici

Robert si každým dnem upevňuje své postavení na radnici. Světlana i její pravá ruka Denisa předpokládají, že se na něj mohou ve všem spolehnout a že mu mohou důvěřovat, i když co se soukromí týče, Denisa zjistila, že Robert není žádný svatoušek. Už brzy si Robert rozehraje vlastní partii i na úřadu. Partii, od níž si začíná docela dost slibovat… Co Robert udělá? A jaké to bude mít následky?

Vilmě Nyklové opět začíná pít krev Urbanka. Nyklová nedokáže skousnout, že právě Urbanová s malou Lindou opanovali kroužek, do kterého začal chodit také Alex. Urbanová si navíc Nyklovou náležitě vychutná kvůli talentu jejího vnoučete, což je na pyšnou babičku už opravdu moc…

Zatímco Vilma Nyklová řeší hlavně odvěkou sokyni Urbanku, u Venduly je tématem číslo jedna nemocný Mário a šaty do divadla. Přestože je mu už o něco lépe, práci ani jiné ubytování si zatím nehledá. Pro něj je momentálně nejdůležitější věcí jeho muzika, se kterou by rád prorazil… Jak chce Vendulin problém s Máriem vyřešit Lumír? Proč se Lumír pustí do Světlany, jen co přijde z radnice domů? A jak s tím souvisí komplot Mastného a Roberta?

Dobré zprávy pro Máru

Mára se zajel s tátou podívat na ubytovnu, kterou jim doporučil Tony. Luboš je z ní nadšený, navíc to bude mít i blízko do práce. Nepochybuje, že ho přijmou, byť se na to lékař moc netvářil kvůli jeho vředům. Luboš chce ale do práce nastoupit co nejdříve, neboť věří, že mu to pomůže u Věrky. Stále totiž doufá, že spolu ustojí i tuto krizi… Jakou novinkou překvapí Máru Tony a Dominika? Co potěší Karlu? A co Máru zarazí ohledně zaměstnání jeho mámy v penzionu?

Matěj a Lucka: Rozchod?

Tereza a David ráno probírají své stěhování. Ve světle nových událostí zvažují, zda v bytě přeci jen nezůstat. Matějovým odletem do Kanady na neurčitou dobu se toho přeci jen docela dost změní. Matějova novinka je pro ně velkým tématem i z jiného důvodu. Oběma je líto zamilované Lucky, pro kterou to byl obrovský šok… O jaký šok se všem postará Ota? Jak to bude dál s Matějem a Luckou? Překoná jejich vztah i tuto těžkou zkoušku? A k čemu se rozhodne David?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz