Ulice 15.1.2018 - 3381. díl - Šímův průšvih ve škole

Žádný rodič nechce, aby právě jeho dítě bylo ve škole otloukánkem, který navíc nepřizná, co se děje. Máma Gábina ani učitelka Landová nevěří osmiletému Šímovi, že se sám uhodil o lavici. Jenže ten si zarytě vede svou. Pravdu prozradí až mámině příteli Alešovi, kterého považuje za svého parťáka. Mužný hasič ho nezklame ani tentokrát a opět mu bude vzorem. Jenže tahle jeho výchovná lekce se neobejde bez následků… Jak si Šíma zavaří ve škole a jaké to bude mít důsledky? Proč půjde Gábina dokonce i na kobereček?

Karla souhlasí s Márovou nabídkou

Karla otevře hned ráno ožehavé téma, které visí mezi ní a Márou již od pátečního večera. Máru ujistí, že možnost sestěhování hned nesmetla ze stolu. Ale pořád si není jistá, jestli do toho jít…

Mára Karlu ujistí, že na ni nebude nijak tlačit, i když by byl samozřejmě rád, kdyby se Karla k němu nastěhovala. Se svým záměrem se Mára svěří tátovi, jenž mu v tomhle hodně fandí. Sám mu prozradí, jak se u něj blýská na lepší časy, a to nejen kvůli nové práci a novému bydlení. Mára ale jeho nadšení po pátku moc nesdílí… Prozradí Mára tátovi, s kým viděl mámu? Co mu k tomu samotná máma řekne? A co potěší Věrku?

Miloš v dalším maléru

Miloš se hned ráno přihrne k Liškovým, aby se podíval na nové e-maily. Frantovi stále tvrdí, že je to kvůli práci, ale tomu už to začíná být trochu divné. Ema totiž o ničem neví, což je přeci jen podezřelé. Později se ukáže, že Frantu jeho intuice nezklamala. Miloš si opět hodně zavaří a navíc do svého průšvihu namočí i Liškovy… Co Miloš nakonec přizná? Z čeho má dost nahnáno? A co Bedřichovi poradí Jindra?

Alešova výchova

Gábinu čeká ve škole nepříjemné překvapení. Učitelka Landová jí sama předá Šímu, aby jí vysvětlila, jak došlo k jeho zranění. Bohužel ani ona toho ale moc neví, přestože měla dozor. Šímovo odůvodnění se jí příliš nezdá, ale ani ona, ani Gábina z něj pravdu nevytáhnou. To se podaří až Alešovi, jenž okamžitě přikročí k protiopatřením, aby se něco podobného již neopakovalo… Co Šíma nakonec přizná? A co mu doporučí Aleš?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz