Ulice 16.1.2018 - 3382. díl - JC se chce sejít s Milošem

Nešťastník Miloš Knobloch se klepe strachy od chvíle, kdy se mu ozval Jean Claude van Ruyter, manžel jeho platonické lásky. JC se s ním chce najednou sejít, i když žije v Amsterodamu a neviděli se už přes rok. Pro Miloše je to jasná zpráva – JC si s ním jede vyřídit účty kvůli milostnému dopisu, který poslal Justine. Ví, co rozzuřený JC dovede, takže na setkání s ním půjde jako na porážku… Jak to dopadne? Proč z toho kouká pořádná mezinárodní ostuda i tragikomická fraška, v níž hraje jednu z hlavních rolí také Milošova manželka Eva?

Miloš má ze setkání s Jean Claudem pořádně nahnáno. Hned ráno zajde na výzvědy za Frantou, aby zjistil, co ho čeká a nemine. Jenže Franta žádné nové zprávy od Skyler nemá, což ještě znásobí Milošovy útrapy…

Samotného Frantu hodně zajímá, s jakou pruďas Jean Claude přijede, jestli jsou Milošovy obavy oprávněné. Od chvíle, kdy mu Miloš naznačí, co Justine napsal, je i on ve střehu, protože moc dobře ví, že Jean Claude řádí i kvůli mnohem menším prohřeškům. Jakmile se potenciální tchán ukáže, Franta se obává nejhoršího… Jak nakonec setkání s Jean Claudem dopadne? Z čeho bude mít Miloš noční můru? A čím Miloš opět namíchne Evu?

Máriova noční můra

Vilmě Nyklové se ani trochu nelíbí, že Alex chodí do kroužku s malou Lindou od Miládky, kterou tam navíc vodí Urbanka. Lumírovi se snaží kroužek rozmluvit, ovšem ten na to má jiný názor. Nyklová se však jen tak nevzdá. Podobně to má také Vendula s Máriem. Ani ona nemíní polevit ze svých požadavků, a tak Mária srovná pěkně rázně do latě… Čím Mária rozhodí? Jakou novinku se dnes dozví Světlana? A jak Lumír vyřeší spor s matkou kvůli Alexovi?

Šímův průšvih

Gábina má od rána hodně vypečený den. Nejprve jí oznámí Květa, že jí markantně sníží objednávku na psí oblečky, se kterými Gábina počítá kvůli napjatému rozpočtu. Vzápětí Gábinu odvolá do školy Landová, aby s ní vyřídila Šimonův průšvih. Šíma totiž okamžitě vyzkoušel chvaty, jež ho Aleš včera naučil. A bohužel se to neobešlo bez spolužákova zranění… Co je se Šímovým spolužákem? Čím Gábině vyhrožuje otec Šímova zraněného spolužáka? A jak se k tomu postaví Aleš?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz