Ulice 22.1.2018 - 3386. díl - Přehnané plány Roberta a Adriany

Držet se při zdi, nebo naopak trochu zariskovat a splnit si svůj sen, když se jedná o bydlení? Každá investice do nemovitosti se během let zhodnotí, ale kde jsou hranice pro půjčku? Přesně tenhle problém začne řešit i Adriana Bláhová. Na jedné straně slovo renomovaného architekta, kterého sehnal Robert. Je to špička ve svém oboru, evidentně se vyzná a ve svých návrzích rozhodně netroškaří. Na straně druhé obavy, zda je splnění takového snu vůbec reálné. Co všechno sehraje roli při rozhodování? Jak bude vypadat nové bydlení manželů Adriany a Roberta? Možná je to vaše ulice.

Marcela zůstane u Maléřů

Hanka přijede i s Marcelou opět do Prahy, aby se pokusila osobně vyřešit problémy s jejím ubytováním na internátu. Veronice prozradí, jakou taktiku po dohodě s manželem zvolí tentokrát – nabídne obálku s několika tisícovkami…

Marcela je později už jako na trní. Čeká na zprávu od mámy, jestli se jí přeci jen podařilo nějaké místo na internátu najít. Lindu ale napadne ještě jedno řešení. Navrhne Marcele, aby šla bydlet k nim. Ji samotnou představa společného bydlení s Marcelou nadchne, takže hned začne spřádat plány, jak to zařídit, aby vše klaplo… Jak na Lindin návrh zareaguje Marcelina máma a Maléřovi? Kde nakonec bude Marcela bydlet? A čím Veronika vytře zrak Martinovi a Filipovi?

Překvapení pro Hynka

Jen co Hynek dorazí ke Gábině, zjistí, že je všechno jinak. Gábina mu totiž oznámí, že Šíma onemocněl, takže to, na čem byli domluveni, neplatí. Hynek ale hbitě změní plány a Gábinu ujistí, že Šímu rád pohlídá. Díky tomu se vzápětí dozví o průšvihu, který měl Šíma ve škole, i jak on sám dostal od spolužáka pěstí… Jak to bude Hynek řešit? Čím Gábinu zasáhne na hodně citlivém místě Květa? A čím překvapí Radek Mastný Landovou?

Robertovy plány

Adriana po víkendu jen září. Je plná dojmů z návštěvy u Robertových rodičů, kteří žijí hodně skromně na vsi. Zatímco Robert se dívá na takový život skrz prsty, Adriana je z toho, co viděla, nadšením bez sebe. Okamžitě to zajde vylíčit i dědovi a Amálii. Nechtěně však na Roberta prozradí něco, co je docela zaskočí, i když ihned přispěchá s ujištěním, že jich se to netýká… Jak si Robert představuje budoucnost? A do čeho šikovně vmanipuluje zamilovanou Adrianu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz