Ulice 24.1.2018 - 3388. díl - Velká novina u Pavla a Kamily

Jsou novinky, nad kterými jen pokrčíme rameny, a pak noviny, jež nám doslova vyrazí dech. Přesně to se stane i Vendule, která by se potřebovala na chvíli zašít. Zajde proto za Kamilou, aby s ní zároveň domluvila i další setkání ve čtyřech. Místo toho se však dozví zprávu měsíce, která s ní pořádně zamává a která se týká i Pavla, Kamilina kluka, jenž je jejím nejlepším kamarádem… Co je u Kamily a Pavla nového? A co to udělá s Vendulou?

Vendule se po práci nechce ani trochu domů, protože tam je stále nasáčkovaný Mário. Aby co nejvíce ukrátila společně strávený čas, zajde si posedět do kavárny naproti pekařství. Docela přivítá, když tam narazí na Kamilu, a tak se s ní dá hned do řeči. Jenže Kamila tentokrát očividně není ve své kůži

Kamilu setkání s Vendulou docela znervózní, ale snaží se na sobě nedat nic najevo. Jen vyčkává, s čím Vendula vyrukuje. Ta jí navrhne společné setkání ve čtyřech jako před pár týdny, jež napadlo Mária. Kamilina reakce ji ale hodně překvapí. Kamila jí totiž prozradí, že s Pavlem spolu už nechodí… Jak Vendula zareaguje na rozchod Kamily a Pavla? Co za ním vězí? A proč má Robert opět začít zpracovávat Světlanu?

Facka od Landové

Nemocný Šíma nakonec stráví noc v mámině posteli. Gábina je ráno úplně vyřízená, ale odhodlaná postarat se o svého maroda i za cenu zavření salonu. Aleš ji však přesvědčí, aby do práce přeci jen šla. Ujistí ji, že se o Šímu bez problémů postará. Zároveň začne nenápadně nasazovat na Hynka kvůli jejich včerejšímu rozhovoru. Podle něj ho chce Hynek jednoduše vyšachovat ze hry. Něco takového se Gábině moc nezdá, a tak si při nejbližší příležitosti s Hynkem otevřeně promluví… Oč jde Hynkovi doopravdy? Jak to vezme Aleš? A jaké překvapivé následky bude mír rande Mastného a Landové?

Matějova novinka

David se ve funkci ředitele opravdu činí, byť to Tereze trochu osladí u studentů. Všichni vědí, že s ní chodí, takže když v hlášení doporučí její kroužek, bez odezvy to rozhodně nezůstane. Zatímco David a Tereza mají nyní hezké období, Lucku a Matěje čeká pravý opak. Matěj se totiž dozví, že do Kanady už musí odletět na konci týdne… Jak Lucka tuhle informaci přijme? A jak Tereza a ostatní??

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz