Ulice 25.1.2018 - 3389. díl - Matějův odjezd do Kanady

Nikdo nečeká, že to vezme tak rychlý spád, přestože všichni vědí, že tenhle okamžik jednou nastane. Nečeká to dokonce ani Matěj, o něhož jde především. Před pár dny se rozhodl nepropásnout životní šanci, která se mu naskytla. To však znamená, že se musí na čas rozloučit se svými blízkými, s těmi, jež má rád a na nichž mu záleží. Jak to zvládne? A jak loučení ustojí Matějova holka Lucka nebo jeho nerozlučné dvojče Tereza?

Matěj je od brzkého rána na nohou, aby si stihl do odletu vše zařídit. Čas se mu krátí, má už jen den na to, aby se rozloučil, dohnal resty a zabalil si věci. Zatímco za rodiči se chystá zajet, s Terezou a kamarády se hodlá setkat v Coolně, kde proběhne menší rozlučka…

Tereza automaticky předpokládá, že Lucka o akci v Coolně ví. Tu to ale docela překvapí, protože Matěj jí o rozlučce nic neřekl. Pro zamilovanou Lucku už je to takhle dost těžké. Jakmile se s Matějem začnou ostatní loučit, neustojí to… Jak dopadne Matějova rozlučka? Co udělá Lucka? A jak nečekaně zaboduje Ota?

Máriův průšvih

Lumír zažije hodně adrenalinové ráno. Od řidiče se dozví, že jim ukradli dodávku, kterou denně rozváží pečivo po Praze. Zatímco řidič jede hned na policajty, aby krádež oznámil, Lumír se pustí do shánění náhradního auta na rozvoz pečiva. Chvíli na to se naštěstí přiřítí k pekařství Mário s firemní dodávkou a ujištěním, že chtěl jen zkontrolovat motor. Vzápětí však kápne božskou a přizná, kde doopravdy byl a koho vezl… Jak si to Lumír vyřídí s Máriem? Čím Mário dojme Vendulu? A co všechno se Vendula dozví od Pavla, který se snaží vyrovnat s rozchodem s Kamilou?

Evženovo překvapení

Adriana potěší Roberta návrhem, že si celou půjčku na rekonstrukci domu nechá napsat na sebe. Zatímco ona ji bude splácet, Robert bude ze svého platu spořit, aby měli nějakou rezervu. Nic lepšího si Robert ani nemohl přát, i když se to Adrianě na oko pokusí rozmluvit. Odpoledne pak Adriana začne řešit tátův návrat z léčebny, od kterého si slibuje konečně jejich usmíření… Čím Evžen překvapí Vlastimila Peška a Amálii? A jak na tom je Vlastimil Pavlát, který skončil před pár dny v nemocnici?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz