Ulice 30.1.2018 - 3392. díl - Co se stalo Karle?

Může být něco horšího než strach o život člověka, kterého máte rádi? Mára si až dosud nepřipouštěl, že by se Karle mohlo v práci něco stát, i když honí vrahy a zločince a do terénu nevyjde beze zbraně. Teď ale Mára zažije neskutečná muka. Ze zpráv v bulváru se totiž dozví o zranění policistky během policejní akce. Té akce, které se účastní také Karla. A bohužel ani Karle, ani jejímu parťáku Hermanovi se Mára od té chvíle nemůže dovolat. Co je s Karlou a Hermanem? Proč se nikomu neozývají?

Máru už ani moc nepřekvapí, když ráno najde Jirku Hermana v obýváku na pohovce. Zvyká se na Karlino zběsilé pracovní tempo i na to, že s Jirkou jsou prostě parťáci. Jedno mu ale přeci jen začne trochu vadit…

Karla s Jirkou jsou od rána opět v plném nasazení. Ani se nestihnou pořádně nasnídat, protože je odvolají k policejnímu zásahu do Ostravy. Kdyby Mára netušil, kam Karla jede, nezačal by večer tak vyšilovat kvůli informaci v bulváru o policistce, jež byla zraněna právě během akce v Ostravě… Z čeho Mára vydedukuje, že se jedná zrovna o Karlu? Co Věrce navrhne Michal? A co Márovi přizná jeho táta?

Martinova pokuta

Martinovi až ráno dojde, že včera úplně zapomněl zaplatit pokutu. Začne to řešit hned ráno, ale to už bude bohužel pozdě. Nad rodinným rozpočtem se začne vznášet hrozba vysokého penále, která se zdá neodvratitelná. Martin se přesto pokusí o zázrak. Osobně se vypraví na policii, aby vyžehlil, co se dá… Jak Martin na policajtech dopadne? Proč si z něj začne utahovat Filip? A čím Marcela a Linda šokují Filipa?

Setkání s Evženem

Anča se náhodou potká u domu s Evženem. Je to pro ni velké překvapení, protože vůbec netuší, že Evžen je už pár dní doma z léčebny. Jakmile se to dozví, začne jí to vrtat hlavou. Najednou vše, včetně pozvání na schůzku, uvidí v jiných souvislostech. Vztahové záležitosti dnes řeší také Bedřich, jenž je už hodně dlouho sám… Co Bedřich přizná Jardovi? A jak Anča vezme setkání s Evženem a jeho pozvání?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz