Ulice 5.2.2018 - 3396. díl - Schůzka Roberta a Denisy

Jak dobře známe své partnery? Přestože si myslíme, že dokonale, opak může být pravdou. To je případ i Roberta Bláhy, o němž si manželka Adriana myslí, že je tím nejbáječnějším mužem pod sluncem. Kdyby jen tušila, jak si Robert představuje pracovní schůzku s nadřízenou, asi by ze své zamilovanosti rázem vystřízlivěla. Robert totiž patří k těm ženáčům, kteří si s věrností rozhodně hlavu nelámou. O tom se na vlastní kůži přesvědčí i jeho kolegyně a zároveň bývalá milenka Denisa Mastná. Robert si totiž vyloží její pozvání, aby se sešli mimo radnici, po svém... Jak dopadne schůzka Denisy a Roberta? A co to udělá se vztahem Roberta a Adriany? ?

Robert má od setkání s Denisou velká očekávání. Podle toho vypadají i přípravy, jež tomuto večeru věnuje. Adrianu zajde hned ráno upozornit, že se mu dnes jednání protáhnou, a tak zůstane na noc u sebe. Přitom nemá nejmenší tušení, proč se s ním chce Denisa vlastně sejít…

Denisa si nedělá o svém manželovi iluze už několik let. Proto se jí ani trochu nelíbí, jak si v poslední době padl do noty s Robertem. A právě toto jejich spojenectví chce Denisa s Robertem probrat. Ten si však myslí, že důvodem jejich setkání je obnovení románku, který spolu měli. Zatímco Robert se soustředí jen na své cíle, Adriana ho hájí před rodinou, jak jen může… Proč se Adriana rozkmotří kvůli Robertovi i s dědou? Čeho se Pešek obává? A co přizná Amálii Ladislav Pavlát?

Lucčiny plány

Ota bere chození Terezy a Davida jako samozřejmost, nijak zvlášť to neřeší. Podle Kaliny to s sebou ale nese spoustu změn. Kalina si myslí, že Tereza a David nyní budou chtít více soukromí, a tak se Oty otevřeně zeptá, jak to plánuje dál. Toho tím docela zaskočí, ovšem nebude sám. Překvapení čeká i samotného Kalinu… Čím Kalinu překvapí Lucka? A proč je David nervózní kvůli zítřku?

Divoká pánská jízda

Vendula líčí Pavlovi, jak u nich bylo o víkendu veselo. Babička musela do lázní, kam se jí ani trochu nechtělo. Lumír s ní o tom však nediskutoval. Do lázní ji odvezl a do pekařství povolal na výpomoc Růžu. Ovšem to je nic proti tomu, co se bude dít dnes večer, kdy si spolu vyrazí na pivo Pavel a Mário… Jak tahle pánská jízda dopadne? A kde skončí ti dva svůj tah?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz