Ulice 6.2.2018 - 3397. díl - Davidova chyba v rozpočtu

Nová funkce vždy přináší i nové výzvy a zkoušky. Jedna z nich nyní čeká i Davida Kučeru, jehož před měsícem pověřila ředitelka Božena Puklická vedením školy po dobu své pracovní neschopnosti. David nyní musí ve své nové funkci obhájit na radnici vyúčtování za loňský rok a návrh rozpočtu na rok letošní. Přestože si dá záležet a vše několikrát překontroluje, stejně se chybička vloudí. Chybička, kterou navíc ani nedokáže vysvětlit... Jak se k tomu postaví starostka Světlana Nyklová? A jak ředitelka školy Puklická?

Mojmíru Kalinovi leží na srdci nejen Boženčino zdraví, ale také Otovo blaho a samozřejmě i prospěch studentů. Dnes se to proto na něj navalí ze všech stran. Božence Puklické už trochu otrne, a tak vyrazí do školy. Bez Mojmírovy pomoci se ale neobejde…

Starosti s Boženkou jsou dnes to nejmenší, co Kalina musí řešit. Otovi včera nasadil brouka do hlavy, když ho upozornil, že David a Tereza by potřebovali více soukromí. Dnes ho v tom jen utvrdí, takže Ota se odhodlá k něčemu, co u něj není moc zvykem… Co Ota udělá? Na čem se Kalina dohodne s Luckou Weberovou? A v jakém maléru začne lítat David kvůli své nové funkci?

Následky pánské jízdy

Pavel a Mário mají hodně krušné ráno, a to nejen kvůli kocovině. Hlavně Pavla čeká kruté vystřízlivění, když se dozví, co všechno včera s Máriem vyváděli. Vendula to bere s nadhledem, ovšem už brzy ji smích přejde. Podá si ji totiž babička, které Růža hned zatepla poreferuje, jaké doupě neřesti se stává z její garsonky… Co bude pro Vendulu velkým zklamáním? Co jí doporučí Lumír? A čím překvapí Světlanu architekt Weiss?

Lubošův boj

Luboš se znovu vypraví za panem Pavlátem, aby se mu omluvil a zároveň mu dal několik tisíc jako částečné odškodnění za ukradené věci. Pana Pavláta tím docela zaskočí, protože něco takového vůbec nečeká. Hodně překvapená ale bude i Pavlátova sousedka, která se do Luboše hned drsně pustí… Vezme Pavlát Luboše na milost? K čemu se dnes odhodlá Věrka? A jaké velké pátrání rozjede Karla?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz