Ulice 9.2.2018 - 3400. díl - Brunova dopravní nehoda

Být ve špatném okamžiku na špatném místě se může stát osudným komukoliv. Stačí zlomek vteřiny, a člověk najednou bojuje o život. Přesně to se přihodí také Brunovi Taubrovi, jenž se stane obětí dopravní nehody přímo před očima Marcely Kořínkové, s níž se akorát začne sbližovat… Co to s křehkou Marcelou udělá A jak vážné to s Brunem bude?

Franta nachytá Bedřicha s Jindrou

Bedřich i Anča si už žijí své životy. Anča se pomalu sbližuje s Evženem, Bedřich a Jindra zase pečují o malou Ladu a momentálně i řeší svůj vztah. Právě teď se nad ním vznáší velký otazník. Jak to spolu vlastně mají?

Od minulého týdne, kdy spolu Bedřich a Jindra po roce zase skončili v posteli, se neviděli, takže ani neměli možnost v klidu si o všem promluvit. Bedřich přizná Jardovi, že je Lada opravdu sblížila. Do detailů však nezachází. A už vůbec to nerozebírá s Milošem, který ho opět neohlášeně poctí svou návštěvou… S jakými novinkami se přiřítí Miloš? Jak berou Bedřich a Jindra svůj vztah a to, co se stalo minulý týden? Před kým se všechno nečekaně provalí? A co Anča přizná Evženovi?

Marcelina muka

Oslava Maléřových se protáhne do pozdních nočních hodin. Martin s Veronikou doma hned zapadnou do ložnice, aby nevzbudili Marcelu. Ta ale nespí, byť to tak vypadá. Marcela je na dně, ta nehoda byla pořádná sprcha. Pořád neví, jak na tom je zraněný Bruno, navíc se dosud ani nevzpamatovala ze šoku z jeho bouračky, jež se jí stala před očima. Ráno se Marcela konečně svěří se vším Martinovi, který jí je velkou oporou… Co jí Martin doporučí? Jak na bouračku zareagují Veronika a Marcelina máma? A jak je na tom Bruno den po operaci?

Trable s Pavlem i Máriem

Jen co se v pekařství objeví Pavel, Vendula ho hned pozve na kávu. Dává mu najevo svůj zájem, ale Pavlovi to z jejích jemných náznaků nedojde. Ke všemu ji dost raní něčím, co si ona sama vyloží jinak, než jak to Pavel míní. Vendula se ale netrápí jen kvůli Pavlovi. U Růži jí to docela zavaří pro změnu Mário… Čím Mário šokuje Růžu? A čím si Robert vyslouží velké varování od Denisy?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz