Ulice 12.2.2018 - 3401. díl - Dají se Vendula a Pavel dohromady?

Jak dát najevo klukovi, že se vám líbí, když jste oba dva hodně nesmělí? Právě tenhle problém nyní řeší Vendula, která už ví, že Pavel je pro ni ten pravý. Z jejích náznaků, které jsou podle ní dostatečně zřejmé, ale Pavlovi stále nedochází, že o něj má Vendula zájem a že se ho vlastně snaží sbalit. A tak Vendule nezbude nic jiného, než přiznat otevřeně, jak se věci mají... Co na to Pavel? Udělají ti dva konečně radost Nyklové, která si už rok nepřeje nic jiného, než aby se dali dohromady?

Nemohoucí Bruno

Bruno je po bouračce stále hospitalizován v nemocnici. Přestože měl neuvěřitelné štěstí a jeho zranění nakonec nejsou nijak vážná, stejně zažívá muka kvůli své nemohoucnosti. Otevřeně to přizná Marcele a Tobiášovi, kteří se za ním zastaví…

S Marcelou a Tobiášem Bruno o svém stavu vtipkuje a snaží se být nad věcí. Jakmile ale osamí s Márou, humor ho rychle přejde. Naopak se modlí, aby co nejrychleji dorazila i Karla. A to nejen proto, že vlastně neví, o čem si s Márou povídat. Je mu před ním dost trapně a bohužel bude ještě hůř… Co je nepříjemné i Márovi? Co Mára hned rozmluví své mámě? A čím Věrku zaskočí Michal?

Bedřich musí s pravdou ven

Franta nemá tušení, co ho čeká po víkendu doma, a tak pro jistotu zazvoní, než do bytu vejde, aby Bedřicha a Jindru nevyrušil v nejlepším. Bedřichovi začne být Frantovo chování za chvíli podezřelé. Na rovinu se ho proto zeptá, co za ním vězí. Frantovi tak nezbude nic jiného než přiznat, že se v pátek večer ještě domů vrátil… Co na to Bedřich? Co nakonec prozradí o svém vztahu s Jindrou? Jak ustojí dnešní nečekané setkání s Ančou? A co přizná Jindře?

Vendula balí Pavla

Světlana a Lumír začínají řešit předvolební kampaň a preference svých stran. Hlavně Lumíra výsledky průzkumu nepříjemně překvapí, protože věřil, že na tom jsou Neúplatní mnohem lépe. Okamžitě se pustí do záchranné akce, ale vše mu trochu zkomplikuje Vendula, která má dnešní večer jiné plány než hlídání malého Lexíka… Jak dopadne Vendulino rande s Pavlem? A čím překvapí Denisu Světlana?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz