Ulice 13.2.2018 - 3402. díl - Miloš a Eva

Psát milostné dopisy jiným, když máte doma manželku, a ještě se při tom nechat nachytat, to otřese každým vztahem. Italskou domácnost nyní mají i Eva a Miloš Knoblochovi, protože Eva to Milošovi opravdu nedaruje. Jen co si Miloš začne myslet, že to nejhorší je za nimi, přilítne další rána. Eva navíc moc dobře ví, kam zamířit, aby Milošovo mužské ego dostalo pořádně zabrat. Bohužel to odskáče také Bedřich, u něhož Miloš hledá chlapské pochopení i azyl… Co Eva provede Milošovi? A co Milošovi doporučí Bedřich?

Vendulino vyznání

Vendula je ráno hodně zklamaná kvůli včerejšku. Mrzí ji, že se s Pavlem neposunuli ani o píď dál, i když ona se tolik snažila. Myslí si, že udělala vše, co bylo v jejích silách, aby Pavla sbalila. Naznačila mu to přeci naprosto jasně. Lumír ji ale vyvede z omylu…

Lumír Vendule vysvětlí, že na Pavla musí přímo. Nestačí pouze naznačovat, je třeba říct na rovinu, co by chtěla. Vendula se na to ale moc netváří. Ke všemu Lumír není jediný, kdo její vztahy řeší. Růže začíná dělat docela velké starosti, jak se u ní kluci střídají… Jak dopadne dnešní setkání Venduly a Pavla? Bude mezi nimi konečně jasno? A co vyvede Mário?

Brunova naděje

Karla se kvůli zraněnému Brunovi překonává. Denně tráví čas u plotny, aby mu do nemocnice donesla něco dobrého. Tentokrát se s Věrčinou pomocí pustí do závitků, jež připraví jako jednohubky. Chce tím Brunovi co nejvíce ulehčit, protože si dovede představit, jak nepříjemná pro něj jeho nemohoucnost je. Brunovi ale udělá radost něco jiného. Od lékaře se dozví novinku, díky které hned pookřeje… Co lékař oznámí Brunovi? Jak se to dotkne i Karly? A jaký zásadní moment čeká vztah Věrky a Michala?

Lekce Milošovi

Bedřich si plánuje večer s Jindrou a Ladou, jenže kvůli Milošovi je zase všechno jinak. Než aby Bedřich riskoval Milošovu návštěvu u Jindry, raději se za ním vypraví, protože Miloš zní do telefonu hodně naléhavě a zoufale. Záhy vyjde najevo, že Miloš docela zoufalý je kvůli Evě… Co se stane mezi Milošem a Evou? Jak to vnímá Miloš a jak samotná Eva?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz