Ulice 14.2.2018 - 3403. díl - První polibek Evžena a Anči

Domluvit si schůzku na sv. Valentýna, svátek všech zamilovaných, se dá brát jako jednoznačný signál, že vám na tom druhém opravdu záleží. Přestože Anča všem tvrdí, že s Evženem spolu nic nemají, jejich dnešní setkání již čistě přátelské rozhodně není. Evžen se konečně osmělí k prvnímu polibku… Co bude následovat? Začnou spolu Anča a Evžen konečně chodit?

Bedřich ráno připomene Milošovi, že je Valentýn, svátek všech zamilovaných. Podle Bedřicha naprosto ideální čas k usmíření s Evou. Miloš se opravdu zasnaží, aby si to u Evy vyžehlil. Ta mu dá ale další lekci, která s Milošem pořádně zamává…

Eva Miloše opět hodně raní. A na Miloše je toho už nějak moc. Bedřichovi si postěžuje, jaký je chudák, jak s ním Eva zase zametla. Bedřich to ale na rozdíl od něj nevidí tak tragicky. To však Milošovi nepomůže… Co Eva vyvede Milošovi? Čeho se začne Bedřich obávat? Jak si užijí Valentýna Bedřich a Jindra? A jaký bude Valentýn Anči a Evžena, kteří mají právě dnes další rande?

Věrčiny výčitky svědomí

Věrku sex s Michalem docela rozhodil, i když se večer zdálo, že po intimním sblížení touží stejně jako on. Ráno ale Věrka přizná, že potřebuje přeci jen trochu více času. Navíc se cítí i dost provinile, protože je stále ještě provdaná za Luboše, byť spolu už téměř čtvrt roku nežijí. Zatímco Věrka řeší vztah s Michalem, Karla má plnou hlavu starostí kvůli Brunovi. Stále se jí nedaří sehnat pro něj pečovatelku, což dost komplikuje jeho propuštění z nemocnice… Co Karle navrhne Mára? Čím Bruna potěší Marcela? A čím Luboš zaskočí Máru i Karlu?

Valentýnský dáreček

Davidovi a Tereze je docela líto Lucky, které se Matěj moc neozývá. Ovšem Lucka není jediná. Ani Tereza o Matějovi nic moc neví. Když o sobě dá konečně vědět, je to tak stručné, že se o něm vlastně nic nedozví. Venku si David všimne psa, který je celý den na mraze přivázaný k zábradlí. Je mu ho docela líto, a tak se nakonec odhodlá k záchranné akci… Co David udělá? Jak si to představuje dál? A jak je na tom ředitelka Puklická? Čím potrápí Davida?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz