Ulice 8.3.2018 - 3419. díl - MDŽ v Ulici

Před pár lety se v tento den stály fronty na karafiáty a slavilo na závodních oslavách o sto šest. Přestože se časy mění, Ondra a Matouš na MDŽ nedají dopustit, zvláště když chtějí překvapit Jindru, která bere podobné věci s dost velkým nadhledem. Tentokrát se ale budou hodně divit hlavně oni sami, jen co k Jindře bez předchozího varování dorazí… Kdo a jak si gratulanty vychutná? A co překvapivě přizná Jindra?

Opilá Lucie

Davidova třída zůstane po vyučování ve škole, aby se konečně domluvilo vše kolem maturitního plesu, jehož konání se blíží. Lucka se debaty moc neúčastní, což registruje hlavně Viki, jež si o ni začíná dělat starost…

Lucka je sice fyzicky ve třídě, ale duchem je úplně mimo. Čím dál víc se trápí kvůli Matějovi, jenž se jí z Kanady neozývá tak často, jak si přestavovala. A když se už ozve, obvykle na ni nemá moc času. Teď jí sice Matěj zavolá, ovšem dobrou zprávu pro ni nemá… Co se Lucka dozví? Co všechno tahle novinka odstartuje? Jak se k maléru postaví David a jak Lucčini spolužáci? A jak dopadne Otovo noční dobrodružné rande s Johankou?

Prozrazená tajemství

Ondra a Matouš ráno přepadnou bez předchozího varování Jindru, aby jí popřáli k MDŽ. K jejich velkému překvapení jim ale otevře dveře od bytu Bedřich v pyžamu. Tím praskne Bedřichovo a Jindřino tajemství i v kapele. Jenže jak se později ukáže, nic není takové, jak se na první pohled zdá. To platí také u Anči a Evžena, kteří řeší své včerejší rande plné trapasů… Co na sebe přizná Jindra? Jak to spolu mají Anča a Evžen? A co Anče navrhne Eva?

Dusno u Máry

Bruno a Marcela se náhodou potkají na chodbě domu ve chvíli, kdy se Bruno vrací od lékaře s dobrou zprávou. Jeho utrpení se sádrami se pomalu chýlí ke konci. Po setkání s Marcelou se však Brunova nálada rázem ocitne na bodu mrazu. A jako první to schytá Mára… Co Brunovi zkazí náladu? Co přizná Karle? A čím všechny překvapí Luboš?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz