Ulice 12.3.2018 - 3421. díl - Robertovo udání

Čeho všeho jsou schopni bezpáteřní šmejdi, kteří si jdou tvrdě za svým a kteří nemají žádné morální zábrany? Ambiciózní podrazáci Robert Bláha a Radek Mastný se opravdu hledali, až se našli. Robert udělá vše, co mu Mastný nakuká, jen aby se pomstil a zbavil obávaného protivníka. Tentokrát už ale zajde opravdu daleko. Přijde na policii s udáním, po kterém se spustí nečekaná lavina… Koho a proč Robert udá? A jaké dalekosáhlé následky to bude mít?

Robert si hledá novou práci, ale díky Světlaně nečekaně narazí. Mastnému si postěžuje, jak mu negativní referencí zhatila slibně se vyvíjející pohovor na místo na magistrátu. Toho Radek Mastný okamžitě využije k dalším intrikám proti Světlaně…

Radek Mastný naočkuje Roberta, aby se Světlaně pomstil tím, že ji udá na policii kvůli zpronevěře, korupci a pomluvám. Robertovi se to zpočátku moc nezdá, protože by se to mohlo obrátit proti němu samotnému. Mastný ho však ujistí, že jemu se nemůže nic stát, protože radnice již spornou fakturu proplatila… Jak policie zareaguje na Robertovo udání? Co se stane Vilmě Nyklové? A co navrhne Vendula Pavlovi?

Další rány pro Luboše

Luboš Mareček přes víkend vychladl a rozhodl se, že začne brát věci tak, jak jsou. Tenhle nadhled mu ale moc dlouho nevydrží. Jen co přijde do hospody, zjistí, že zdaleka není nad věcí, jak by si přál. Rozhodí ho nejen setkání s Věrkou, ale také chlapská solidarita štamgastů, díky které mu dojde, že o Věrčině nevěře vědí i oni… Co je pro Luboše poslední kapkou? Jak si to s manželkou vyřídí? A co potěší Bruna?

Povzbuzení pro Lucku

David opět doučuje Lucku, aby zvládla maturity z matiky. Automaticky předpokládá, že se s ní uvidí zítra na maturitním plese. Lucka se mu však svěří, že se na ples nechystá. Těšila se, že na něj půjde s Matějem, ale to padlo. Podle Davida ani to však není důvod, aby si maturitní ples neužila se svými spolužáky… Čím David zaboduje u Lucky? Co začíná vadit Tereze? A co moc nevyjde Otovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz