Ulice 14.3.2018 - 3423. díl - Pré u Malléřů

Jakmile večer vyrazí rodiče za zábavou, děti mají obvykle pré. Také Filip Maléř se zařídí po svém. To, co zpočátku vypadá naprosto nevinně, se nečekaně zvrtne ve chvíli, kdy Filipa napadne podívat se na zub tátovým zásobám a kdy Bruno pozve Filipovu sestřenku Marcelu k sobě domů, aby se pokusil posunout jejich vztah zase o krůček dál... Co Bruna docela vykolejí? A co vyvede Filip?

Setkání Veroniky a Ryby

Radek Mastný se hned ráno sejde s Robertem, aby ho vybavil před schůzkou se Světlanou důmyslným nahrávacím zařízením. To je nerozeznatelné od klíčků od auta, takže nicnetušící člověk nemá nejmenší šanci tuhle léčku prokouknout…

Radek Mastný ví naprosto přesně, co by měla nahrávka obsahovat, aby Světlaně zlomila vaz. Roberta proto nainstruuje, jak se Světlanou jednat, aby dosáhli svého. Světlanino setkání s Robertem se moc nezdá Lumírovi, jenž by byl radši, kdyby to Světlana nechala být. Ta si chce ale s Robertem na rovinu promluvit o jeho podrazech… Co se Světlaně vymstí? Čím ji Robert pořádně namíchne?

Terezino podezření

Tereza v noci zjistí, že David sice dorazil z after party domů, ale usnul hned v obýváku na pohovce. Ráno si z něj proto v dobrém utahuje. Atmosféra u nich však rychle zhoustne ve chvíli, kdy David začne mluvit o Lucce. Podle Terezy se na něj Lucka nyní upnula víc, než je zdrávo. David to sice zavrhne, jenže o pár hodin později udělá Lucka něco, co Davida přeci jen trochu zarazí… Co se stane? Proč Tereza Davida varuje před Luckou? Co mu podle ní hrozí? A jak je na tom Ota s Johankou po noci plné vášně?

Nevyzpytatelná Marcela

Marcela si chce jít ráno opět zaběhat, ale Martin ji tentokrát nepodpoří kvůli důležitému pracovnímu jednání, na něž se chystá. To však neznamená, že by s běháním přestal. S Marcelou se dohodne, že spolu začnou chodit běhat pravidelně. Před ostatními ta však i nadále tají. Ti mají ostatně plnou hlavu jiných starostí. Filip řeší přijímačky na gympl, Veronika zase svůj první koncert se Starým vercajkem… Čeho se Veronika obává? Co večer vyvede Filip? A co se stane mezi Brunem a Marcelou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz