Ulice 19.3.2018 - 3426. díl - Setkání Eddieho a Adriany

Každý, kdo má za sebou bouřlivý rozchod s partnerem, se určitě zařekl, že už nevkročí do míst, kde by na něj mohl znovu narazit. To platí i pro Eddieho, jenž se vyhýbá všem místům, kde by se mohl potkat s expřítelkyní Adrianou. O to větší překvapení čeká pana Peška, dědu Adriany, když právě Eddie zazvoní u jeho dveří. Navíc to není náhoda. Eddie se znovu vrací Adrianě do života, ve chvíli, kdy ho hodně potřebuje… Jaké bude shledání Adriany a Eddieho? A proč se právě Eddie stane poslem špatných zpráv?

Adriana se po roce opět setkává s Eddiem. Shledání je to dost rozpačité vzhledem k tomu, co všechno mají za sebou. Atmosféra se uvolní, až když Adriana začne s Eddiem řešit prodej bytů v domě kvůli následné investici. Eddieho reakce ji ale trochu zarazí…

Eddie varuje Adrianu před možnými riziky kvůli investici, o níž vlastně nic neví. Adriana však věří, že to má Robert dobře promyšlené a že jim žádné riziko nehrozí. Víc se o tom nehodlá bavit a přejde ke konkrétním věcem, jež souvisejí s prodejem bytů… Co Eddie doporučí Adrianě? Čím Eddie šokuje Peška? A kdo Peškovi i Amálie úplně otevře oči ohledně Roberta?

Zvrat u Anči a Milana

Bedřich ráno probírá s Frantou Anču a její chlapy. Ptá se ho na Evina šéfa, ale Franta o ničem neví. I samotnou Anču momentálně zajímá mnohem víc než Milan Veroničino páteční setkání s Jindrou. Veronika Anče při nejbližší příležitosti vysvětlí, že Jindra je opět manažerkou kapely, proto se v pátek všichni sešli v hospodě. Zároveň Anču ujistí, že s Jindrou její soukromí neprobírá. Anče se docela uleví, i když ji Jindřin návrat do kapely nemile překvapí… Co Anče vadí? Čím Anču zaskočí Milan? A jak to spolu nyní mají Eva a Miloš?

Hynkova novinka

Hynek zajde za Gábinou se dvěma novinkami. Ta první se týká Šímy, jenž ho docela překvapil budíčkem brzy ráno kvůli cvičení, jak ho to naučil Aleš. Gábina to vezme s nadhledem, zato druhá zpráva s ní docela zamává. Hynek jí totiž prozradí, že jí možná sehnal nového klienta, a to ne ledajakého… Koho chce Hynek dohodit Gábině? Co vadí Alešovi? A o jaké překvapení se Aleš Gábině postará?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz