Ulice 20.3.2018 - 3427. díl - Obrovská příležitost pro Gábinu

Co může být pro muže, jenž miluje svou partnerku a zároveň si ji i hlídá, horšího než mnohem úspěšnější konkurence? Aleš dnes zažije opravdová muka, i když se před Gábinou hodně snaží nedat na sobě nic znát. Ale který partner by přijal s klidem zprávu, že mu do revíru zabrousí úspěšný milionář, jenž tam přijde právě kvůli jeho partnerce? A s kterým mužem by nezamával pohled na partnerku, jež se snaží být okouzlující kvůli jinému? Pro Gábinu navíc dnešek znamená opravdu hodně – příležitost, která se už nemusí opakovat…

Gábina je ráno pořádně nervózní kvůli novému případnému klientovi, kterého jí dohodil Hynek. Ráda by na milionáře Binara zapůsobila a získala tak lukrativní kšeft, díky kterému by se konečně mohl její salon pořádně rozjet…

Aleš je Gábině velkou oporou. Snaží se být ideálním partnerem a dělat, co jí na očích vidí. Zároveň však maskuje, jak moc mu vadí, že Gábina chce zapůsobit na jiného muže, kterého zákonitě vnímá jako nebezpečnou konkurenci. Gábina vůbec netuší, co od milionáře Lukáše Binara očekávat. O to více ji překvapí, když se konečně objeví v jejím salonu… Čím milionář rozhodí Gábinu? Usměje se na ni konečně štěstí? A jak zaboduje Aleš?

Hrozba pro Roberta

Adriana se hned ráno chlubí Robertovi, že s pomocí Eddieho rozjela odprodej bytů. Robertovi se sice moc nezdá, že zaangažovala svého bývalého, ale Adriana si je jistá, že udělala dobře. Robert pak vyrazí na další pracovní schůzky, ovšem skutečnost je trochu jiná, než jak ji prezentuje doma. Jeho nepřítomnosti využije Amálie, jež si dělá o Adrianu čím dál větší starosti. Pokusí se jí otevřít oči a přimět ji, aby nebrala jako bernou minci vše, co jí Robert říká… Jak Amálie pochodí? Prokoukne konečně Adriana, jaký Robert doopravdy je? A co mu doporučí Mastný?

Věrčin návrh

Za Věrkou přijede bez předchozího ohlášení Michal. Docela ji překvapí zprávou, že se zdrží pár dní, ale o to větší radost Věrka z jeho příjezdu má. Později se Věrka náhodou potká s Márou. Hned toho využije, aby s ním domluvila rodinné setkání, na kterém by oficiálně představila svého nového partnera… Jaké špatné zprávy má Márův otec? Jak Mára zareaguje na mámin nápad? A jak to vezme Michal?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz