Ulice 21.3.2018 - 3428. díl - Věrka žárlí

Opravdu známe své rodiče? Mára o tom začíná pochybovat. V poslední době to totiž vypadá, jako by mu rodiče někdo vyměnil. Po rozchodu se snaží o nový začátek, ovšem ani u jednoho z nich to není jen tak. Zamilovaná máma už brzy zakusí opravdovou žárlivost kvůli novému partnerovi, táta se zase po hlavě vrhne do podniku, jenž je podle Máry opravdu na pováženou… Na koho a proč začne Márova matka žárlit? Čím ji zaskočí její nový partner? A co vyvede její manžel?

Květa ráno zavolá Věrce kvůli kontaktu na Michala. Věrku tím docela zaskočí, protože právě ona je ta poslední, komu by Michalovo telefonní číslo poskytla. Věrka se začne hned zajímat, nač ho Květa potřebuje, ale ta jí nic neprozradí…

Michal vyřeší podivnou debatu Květy a Věrky po svém. Požádá Věrku, aby mu dala svůj telefon, a s Květou si okamžitě domluví schůzku. Květu tím docela vykolejí, protože netušila, že Michal u Věrky už i přespává. Jen co se pak všichni tři setkají, Květa si začne vychutnávat žárlivou Věrku. Udělá to ale takovým způsobem, že Michalovi vůbec nedojde, jaké bitva se před ním právě odehrává… Jaké plány má Květa s Michalem? Jak dopadne rodinná večeře u Máry? A jakou ťafku dostane Věrka od Michala?

Alešovo seznámení s Binarem

Gábině není ráno moc dobře, přesto začne statečně vstávat na úklid. Starostlivý Aleš ji ale zažene do postele s tím, že se tentokrát postarají o úklid on a Šíma. Díky tomu se Aleš znovu setká s Irenou Landovou, u které tím nasbírá další body. Navíc se i dozví, že Landová dnes slaví narozeniny. Tím ale den plný překvapení nekončí. Další zažije samotný Aleš při seznámení s novým klientem Gábiny – milionářem Lukášem Binarem… Proč začne Aleš žárlit? A s čím se Alešovi svěří Landová?

Dominikova podpásovka

Dominik to Lucce nechtěně pořádně zavaří. Na sociální síť dá totiž nejen fotky z maturitního plesu, ale také z jeho příprav, které před dvěma týdny neustála Lucka. Tu tím pořádně namíchne. Bohužel nebude sama, kdo začne tyto její fotky řešit… Kdo všechno se o fotkách dozví? Co Davidovi navrhne ředitelka Puklická? A co doporučí nešťastnému Otovi Tereza?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz