Ulice 26.3.2018 - 3431. díl - Potyčka Evžena a Roberta

Svátky jara se blíží, ale u Peškových a Adriany sváteční nálada rozhodně nepanuje. Jen pár dní před Velikonocemi se stane něco, co Adrianou pořádně otřese, něco, co se hodně podepíše na vztazích v její rodině. Ty se už nějaký čas otřásají v základech, ovšem to není nic proti tomu, co nastane ve chvíli, kdy manžel prozradí Adrianě, že ho její otec napadl a že nechybělo mnoho, aby se stala na schodišti jejího domu stejná tragédie jako před čtyřmi lety, kdy na tomtéž místě zemřela její máma Klára… Co se odehraje mezi manželem a otcem Adriany? A jaké bude mít jejich potyčka následky?

Bedřich zklame Jindru

Zaneprázdněný Bedřich by rád trávil více času s Ladou i Jindrou, ale v poslední době se mu to moc nedaří. To mrzí také Jindru, a tak se dohodnou, že dnes odpoledne k ní přijede Bedřich i s malým Chrisem, kterého má na starost…

Bedřichovi se změní plány ve chvíli, kdy zjistí, že Chrisovi prudce stoupla teplota. Hned volá Jindře, že ze společného odpoledne nic nebude. Navíc si dělá o nemocného Chrise starosti, protože mu teplota neustále stoupá. Jindra by Bedřichovi ráda pomohla, ale musí být doma s Ladou. Bedřichovi tak nečekaně pomůže Anča, jež se po delší době opět ocitne ve svém starém domově… Jak se péče a strach o malého podepíší na vztahu Anči a Bedřicha? Jak vážné to s malým Chrisem je? A co hodně zasáhne Jindru?

Starost o Marcelu

Marcela a Martin si jdou ráno zase zaběhat. Zatímco Martinovi stačí jedno kolo, Marcela si ještě jedno přidá. Martina ujistí, že už s kouřením sekla, takže to v pohodě udýchá. Zároveň ho poprosí, zda by na Velikonoce nemohla jet k nim do Loučky. Ráda by trénovala také o svátcích, aby neztratila kondici. Pravý důvod je ale trochu jiný… Čím Marcela zaskočí Martina? Jak se u ní projevují následky mentální anorexie? A jaké dilema musí řešit Veronika?

Evženova potyčka s Robertem

Vlastimil Pešek měl víkend na rozmyšlenou, ale své rozhodnutí nezměnil. Eddiemu potvrdí, že se chce z Adrianina domu co nejdříve odstěhovat. Eddie mu proto dá pár nabídek pronájmů, které by ho mohly zaujmout. O tom nemá stále ani tušení Adriana, kterou odcizení s rodinou mrzí. Když se náhodou potká s Evženem, využije toho k usmíření. Pozve ho na kávu, aby si spolu po delší době zase popovídali jako dřív… Jak tohle setkání dopadne? K čemu později vyprovokuje Evžena Robert? A jak toho šikovně využije k další manipulacím?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz