Ulice 5.4.2018 - 3439. díl - Naděje pro Světlanu

Dobrých zpráv je u Nyklových v poslední době jako šafránu. Od chvíle, kdy policie udělala razii na radnici a zatkla Světlanu kvůli obvinění z korupce, si Lumír Nykl připadá jak ve zlém snu, ze kterého se ne a ne probudit. Až dnes se mu konečně zablýskne na lepší časy. Stane se něco, co i chlapovi jako je on, vžene slzy do očí… Proč je právě dnešek pro Lumíra velkým dnem? A jak je na tom křivě obviněná Světlana

Lumír se už nemůže dočkat Světlanina návratu. Tu konečně propustí po třech týdnech z vazby, kam byla umístěna kvůli podrazům Roberta a Mastného. Shledání rodiny je hodně dojemné, ale zároveň má trochu hořkou příchuť. Nevinnou Světlanu totiž čeká rozsudek i trest, nad kterým zůstane Lumírovi rozum stát…

Advokát Vodička prozradí Lumírovi, že se nakonec rozhodli pro dohodu, aby byla celá kauza co nejdříve uzavřena. Přesto bude Světlana pykat za něco, co neudělala. A nejen to. Vodička doporučí Lumírovi, aby se Světlanou na pár dní někam odjeli, než vše utichne. O něčem takovém ale nechce Světlana ani slyšet… Co Světlana plánuje? Co hrozí Lumírovi kvůli obvinění Světlany z korupce? A jaký neskutečný úspěch slaví Mário?

Nečekaný ortel pro Davida

Ota si včera dlouho do noci užíval s Johankou, což se neobejde bez následků. Ráno zaspí, takže se do školy přižene na poslední chvíli. Tam to ale tentokrát nikdo neřeší. Všichni mají plnou hlavu starostí kvůli Weberově petici, která očerňuje Davida i školu. Weber ji rozesílá všude možně, takže na Puklickou i Davida jsou vyvíjeny čím dál větší tlaky ze strany rozhořčených rodičů studentů jejich gymnázia… K čemu se nakonec Puklická rozhodne? Jak na to zareaguje David? A jak ostatní?

Bedřichova tajemství

Anča stále zvažuje, zda jít zítra večer na sraz se spolužáky z učňáku. Na jednu stranu ji to docela láká, zároveň by se ale ráda vyhnula dalšímu setkání s Lucií, která jí před pár lety odloudila Bedřicha. Ten na Anču přitom stále myslí, i když je jejich manželství dnes v troskách… S čím se Bedřich svěří Jardovi? A čím udělá velkou radost Jindře?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz