Ulice 6.4.2018 - 3450. díl - Ančina oslava narozenin

Jak si co nejlépe užít své narozeniny? Anču Liškovou čeká dvojitá oslava, byť ona sama to takhle ani neplánovala. Nejprve se u ní sejde celá rodina, což je v poslední době opravdu vzácnost. Pak Anča vyrazí do víru velkoměsta. Na dnešek totiž její spolužáci z učňáku naplánovali sraz po letech. A právě ten se vyvine naprosto nečekaným směrem díky jednomu setkání, jež Anču překvapí i potěší zároveň. A nejen ji… Koho Anča potká? A jak její třídní sraz dopadne?

Anča má dnes velký den. Slaví své narozeniny, večer ji navíc čeká i sraz se spolužáky z učňáku, s nimiž se neviděla už spoustu let. Zatímco Anča jen září, Jindra má ráno na krajíčku kvůli Bedřichovi…

Jindra automaticky předpokládá, že parfém, který včera objevila v Bedřichově tašce, je pro ni. Jenže Bedřich jí ho nevěnuje, i když k tomu má příležitost. Je to totiž dárek pro jinou ženu – pro Anču… Jak Anča oslaví své narozeniny? A jak si užije sraz se spolužáky? Kdo a čím ji hodně překvapí?

Světlanin návrat na radnici

Světlana se ráno chystá do práce, i když ji od toho advokát Vodička včera odrazoval. Také Lumír se jí to pokusí znovu rozmluvit, ovšem bezúspěšně. Na radnici se zpočátku zdá, že všichni jen malovali čerta na zeď. Denisa Světlanu vřele přivítá, je jí velkou oporou. Záhy se však ukáže, že je bohužel jednou z mála. Ostatní uvěřili lžím, jež o Světlaně píše bulvár… Kdo to má na svědomí? Jak Světlanu přivítá Mastný? Čemu všemu čelí kvůli Světlaně Lumír? A čím šokuje Vendulu Mário?

Podpásovky pro Věrku

Zatímco Mára a Karla si užívají jeden druhého a těší se na společně strávený víkend, Věrka s Lubošem řeší pravý opak. Hned po víkendu je čeká rozvodové stání, což není ani pro jednoho z nich moc příjemná vyhlídka. Věrka navíc zažije i pořádné rozčarování kvůli Michalovi… Co je pro Věrku dost velkou podpásovkou? Co ještě více posílí její žárlivost? A jak si ji vychutná Květa?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz