Ulice 18.4.2018 - 3458. díl - Světlanin kolaps

Co všechno člověk unese? Jak je doopravdy silný? O Světlaně Nyklové si její blízcí myslí, že je hodně silná. Ale ani ona nedokáže čelit dlouhodobému stresu a enormní psychické zátěži. Vše začalo před sedmi týdny zjištěním, že ji Robert sprostě podrazil. O dva týdny později ji Robert dostal svými intrikami až za mříže. Tím to ale zdaleka nekončí. Tlak na Světlaninu psychiku roste každým dnem, Robert neustále intrikuje proti ní. A dnes to Světlana už neustojí… Proč Světlana zkolabuje? Jak vážné to s ní je??

Hádka Jindry s Bedřichem

Jindra hned ráno zavolá Bedřichovi, aby se mu omluvila za včerejšek, kdy bez vysvětlení najednou odešla domů z hospody. Sama si uvědomuje, že to nebylo v danou chvíli to pravé ořechové. O to víc ji to mrzí…

Jindra už ale Bedřichovi nepřizná, že má stejně brouka v hlavě kvůli Anče. K tomu se dostanou až ve chvíli, kdy za ní a za Ladou Bedřich přijde a kdy tohle ožehavé téma znovu otevřou. Bedřich ve snaze Anču hájit prozradí mnohem víc, než by měl. Jindra ale není sama, kdo zažije pořádný šok. Anču zase naprosto vykolejí Petr historkou ze srazu, na kterou si vůbec nepamatuje… Co Jindře prozradí Bedřich? Co ji raní nejvíc? A co se Anča dozví od Petra?

Světlanin kolaps

Pro Světlanu je Alex stále na prvním místě. Kvůli němu si ráno přeorganizuje pracovní povinnosti tak, aby s ním mohla jít koupit dárek pro Lindu, na jejíž narozeninovou oslavu se odpoledne chystají. Přestože to zpočátku vypadá na skvělý den, ve chvíli, kdy Světlana náhodou zjistí, že jim domů chodí nenávistné anonymy, se to začne měnit. Světlana dostane během dne tak naloženo, že později dokonce zkolabuje… Co všechno bude předcházet Světlaninu kolapsu? A jak zlé to s ní je?

Dárek pro Máru

Máru hodně překvapí Michal, když zničehonic zazvoní u jeho dveří s tím, že pro něj má překvapení. Jako dodatečný dárek k narozeninám daruje Márovi soudek prvotřídního piva. Zároveň se pokusí nenápadně vyzvědět nějaké detaily z jeho života, aby si potvrdil, nebo vyvrátil hypotézu, že je jeho syn… Co Michala povzbudí? Co naopak zasáhne Luboše? A co si Karla vymyslí na Jirku?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz