Ulice 20.4.2018 - 3460 díl - Dozví se Mára pravdu i svém otci?

Co všechno rodiče tají svým dospělým dětem? Jaká dramata se mezi nimi občas odehrávají? Mára nemá nejmenší tušení, co právě řeší táta, máma a její nový partner Michal, její první velká láska, s níž se kdysi rozešla právě kvůli Lubošovi. Pro toho je nyní hodně hořkou pilulkou zjištění, jak se moc se Michal o Máru zajímá a jak si ti dva spolu rozumí. Ostatně to začíná dělat starosti i Márově mámě, která se snaží zabránit nejhoršímu – aby se o všem, co nyní mezi sebou ona, Luboš a Michal řeší, dozvěděl její syn, kterého se to taky hodně týká… Čeho se Věrka obává? A co plánuje Michal?

Karla a Mára mají dost náročné ráno po Jirkově oslavě, která se jim doma protáhla dlouho do noci. Zato Jirka je naprosto svěží, přestože toho vypil mnohem víc než oni. Okamžitě začne kralovat v jejich kuchyni, aby jim udělal svůj zaručený vyprošťovák…

Márovi to nedá. Při nejbližší příležitosti se Jirky zeptá, jestli se opravdu s Digi rozešli. Ten mu to bez náznaku jakékoliv emoce potvrdí. Jako by mu stačil jeden večer na to, aby rozchod vstřebal. Spíš než Digi ho momentálně zajímá práce a hlavně soud, na který se s Karlou chystají. Náročný den ale mají také Věrka a Luboš… Co Luboše hodně raní? Z čeho začíná mít nahnáno Věrka? A jak je na tom doopravdy Jirka?

Poslední kapka pro Gábinu

Gábinu zarazí brzy ráno Aleš, který se pustí do třídění jejích cédéček. Aleš jí prozradí, že v noci nemohl spát, a tak se snaží zabavit, jak jen to jde v rámci možností daných zraněním. Není zvyklý na nicnedělání, nedokáže jen tak odpočívat. A právě v tom je háček. O co více se Aleš nudí, o to větší pozornost vyžaduje, což Gábině začíná komplikovat život. A nejen to. Aleš ke všemu i pořádně prudí… Co si Aleš vymyslí? Co je pro Gábinu poslední kapkou? A čím Aleše překvapí Irena Landová?

Jak na tom je Marcela?

Filip už netrpělivě čeká na výsledky přijímaček. Ty sice udělal, ale pořád neví, jestli ho na gympl vzali. To se dozví dnes ráno. Spolu s ním to zjistí i Maléřovi, kteří však neřeší jen jeho. Veronika by ráda popřála Marcele k svátku, avšak ta jí nebere telefon. To Veronice moc nepřidá vzhledem k tomu, co všechno se u nich stalo minulý týden… Co Veronice prozradí Hanka? Co Marcela tajně plánuje? A co musí brát Veronika a Martin s velkou rezervou u Filipa?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz