Ulice 26.4.2018 - 3464. díl - Marcela kolabuje

Jak vážná nemoc je mentální anorexie a čeho všeho jsou anorektičky schopné ze strachu z přibrání? Někdy jsou to až neuvěřitelné věci. Občas se blízkým podaří pomoci a včas zabránit nejhoršímu, někdy ale vše končí tragicky. Bude to i případ Marcely, která je posedlá hubnutím? Přestože navenek spolupracuje a snaží se přibrat, realita je jiná. Dělá vše pro to, aby nenabrala ani deko. A právě dnes to její vyčerpané tělo už nezvládne. Marcela zkolabuje takovým způsobem, že pro ni bude muset přijet záchranka… Jak zlé to s Marcelou je? Jaký ortel se její blízcí dozvědí v nemocnici?

Marcela se na vážení náležitě připraví, o čemž ale nemá Veronika ani potuchy. Marcela použije pár osvědčených triků, aby váha ukázala větší hmotnost, než jaká je doopravdy. Veroniku by ani ve snu nenapadlo, že Marcela takhle podvádí…

Od chvíle, kdy se k nim Marcela vrátila, Maléřovi řeší hlavně ji. Filip tomu rozumí, na druhou stranu se cítí na vedlejší koleji. A tak se rozhodne k něčemu, co jeho blízké hodně překvapí. Samotná Marcela zatím dělá všechno pro to, aby nepřibrala ani gram. A dnes se jí to všechno sečte takovým způsobem, že skončí v bezvědomí… Co předchází Marcelinu naprostému kolapsu? Jak zlé to s ní je? A k čemu se rozhodne Filip?

Romance Venduly a Pavla

Vendula si od rána lítá na růžovém obláčku zamilovanosti. Ve chvíli, kdy se nečekaně objeví Pavel, se celá ještě víc rozzáří. Pavel ji překvapí kyticí a zahrne polibky, což Vendula vůbec nečeká. Radost ze zvratu mezi Pavlem a Vendulou má i Vilma Nyklová, jíž se konečně splnil její sen. A nebyla by to ona, aby to nechala jen tak… Co Vendule doporučí? Co vyvede Mário a k čemu ho to inspiruje? A jaká romantika čeká Pavla a Vendulu večer?

Robert v pasti

Robert má důvod k oslavě. Poprvé za svůj život má na účtu pěkně kulatou sumu. Co na tom, že účet má společný s Adrianou? Robert se okamžitě začne cítit jako milionář a spřádat další plány. Adrianu však mnohem víc zajímá Ája, kterou nedokáže pustit z hlavy od minulého týdne, kdy ji zahlédla kousek od domu. Roberta se na ni znovu zeptá. A ten se tentokrát chytí do vlastní pasti… Co Robert nechtěně přizná? Jaké má plány s penězi Adriany? A čím Roberta pořádně vykolejí Ája?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz