Ulice 2.5.2018 - 3468. díl - Adriana se hroutí

Jak dobře známe své blízké, ty které milujeme, s nimiž si plánujeme budoucnost? Adriana Bláhová dlouho věřila, že Robert je ten pravý, její princ na bílém koni. Před pár dny přišlo kruté prozření, teď Adriana schytá další bolestné rány přímo do srdce. Dozví se šokující informace, po kterých už nikdy nic nebude jako dřív… Proč se Adriana úplně zhroutí? Jak vážné to s ní bude? A co se dozví o svém muži?

Adriana stále nemůže sehnat Roberta. Nikdo o něm nic neví, nebere telefony, nereaguje na zprávy. Podle Evžena to je jen jeho taktika, jak Adrianu vynervovat a pak šikovně zpracovat, aby Roberta přijala opět s otevřenou náručí. To ale Adriana rázně zamítne…

Adriana tátu ujistí, že s Robertem už opravdu skončila. Vzápětí ji šokuje zpráva, že Robert je mrtvý. Vyboural se na dálnici v Německu, když nezvládl řízení při vysoké rychlosti. Už to je pro Adrianu hodně velká rána. Vzápětí však zjistí další věci, které se týkají právě jejich vztahu, jež už neustojí… Co je pro Adrianu poslední kapkou? Proč se psychicky zhroutí? A kdo jí je velkou oporou?

Ančino rande s Milanem

Anča se hned ráno svěří Zuzaně, jak se kvůli svým nápadníkům na prvního máje zapotila a jak to nakonec odnesla migrénou. Pro ni je to jasný signál, že by si měla vybrat jednoho z nich. Ale kterého? Jako první se jí ozve Milan, se kterým vyrazí odpoledne zase na rande. Evin šéf by s ní rád strávil co nejvíce času, ovšem má to malý háček. Jaký? A co je hodně hořkou pilulkou pro Jindru, která se seznámí s Ondrovou novou holkou, o níž tolik básní? Co si díky tomuto zamilovanému páru Jindra uvědomí? A čím Evu namíchne její šéf? Co provede?

Věrčina potupa

Květa by byla ráda, kdyby se Michal stal kmotrem její nové hospody v Děčíně. To kromě jiného znamená i přijet na slavností otevření a pronést úvodní řeč. Michala to potěší jako každého ješitného muže. Zároveň ale namítne, že není moc dobrý řečník… Co na to Květa? Jakou potupu musí spolknout Věrka? A proč Karle povolí nervy kvůli Jirkovi Hermanovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz