Ulice 4.5.2018 - 3470. díl - Další Máriův hit

Talent nesmí zahálet! Máriovi se před měsícem podařil husarský kousek s trackem, ve kterém mu rapovala Nyklová. Konečně prorazil, jeho klip o Vendulce a Pavlíkovi, jenž je pro ni ten pravej, má už přes milion zhlédnutí. Teď přichází Mário s další peckou, od níž si hodně slibuje. Je náležitě kontroverzní, přitom hodně vtipná, takže z toho kouká zase velký malér a tím pádem i pořádná reklama… Koho si vzal Mário na mušku tentokrát? A jak moc si zahrává? Už nyní vám prozradíme, že začne aspirovat na titul syna smrti…

Ema zvládla přijímačky

Máloco by mohlo udělat Anče Liškové momentálně větší radost než telefonát od Emy, která pro ni má velkou novinu. Ostatně Anča není jediná, koho Ema touto zprávou potěší. Také Bedřich zajásá, jen co ji uslyší…

Právě kvůli Emině novince se opět sejde celá rodina Liškových, aby tuhle dobrou zprávu spolu náležitě oslavili. Bedřich této příležitosti ale hned využije, protože by se na něčem rád dohodl s Ančou… Jakou novinku má Ema? Čím Bedřich moc nepotěší Jindru? A proč bude mít právě pro Bedřicha rodinná sešlost trochu hořkou příchuť?

Peškovo překvapivé rozhodnutí

Peškovi mají za sebou probdělou noc plnou strachu o Adrianu. Ráno už hodně netrpělivě čekají na Evžena a zprávy z nemocnice. Ty jsou na jednu stranu dobré, ovšem vyhráno ještě zdaleka není. Adriana je sice mimo ohrožení života, ale nikdo netuší, jaké budou následky jejího pokusu o sebevraždu. Všem je jasné, že je Adriana nyní bude hodně potřebovat, a tak se její děda rozhodne k další velké změně… K jaké? Jak na zprávy o Adrianě a Robertovi zareaguje Eddie? A s čím se svěří Evžen Vlastimilu Peškovi?

Mário má nový klip

Vilma Nyklová je nadšením bez sebe při pohledu na to, jak to Pavlovi a Vendule spolu sluší. Konečně se jí splnilo velké přání a ti dva jsou spolu. Navíc ji i pobaví Mário, což se moc často nestává. Když jí ukáže svůj nejnovější klip o Radkovi, Vilma se prostě neudrží… K čemu se dnes rozhodne Světlana? A co udělá s Denisou zpráva o Robertově smrti?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz