Ulice 8.5.2018 - 3472. díl - Eddieho pomoc Peškovým

Jak se vyrovnat s tím, co se stalo, co přineslo spoustu bolesti a co už nejde vrátit zpět? A kdo za to nese vinu? Od rozchodu Eddieho a Adriany uběhlo již téměř půldruhého roku. Eddie je s tím srovnaný, přesto toho nepřestane litovat. A není sám. Nejen on si opět uvědomí, co všechno pro něj soudržná rodina a Peškovi znamenají. A tak udělá něco, co by nikdo nečekal, něco, díky čemu se u nich opět zablýskne na lepší časy… K čemu se Eddie rozhodne? A jak se to podepíše na životě rodiny Peškových?

Za Adrianou se tentokrát zastaví spolu s Evženem také děda a Amálie. Všichni se jí snaží být oporou, ale Adriana je stále uzavřená do sebe a téměř nekomunikuje. Ožije až při zmínce o Eddiem, kterého by ráda viděla…

Evžen se hned s Eddiem sejde, aby mu tlumočil Adrianino přání. Velkou radost z toho však nemá, protože si moc dobře pamatuje, jak Eddie Adrianě před půldruhým rokem ublížil. Eddie ho ale ujistí, že to poslední, co by chtěl, je Adrianu znovu ranit. Navíc mu připomene, jak se Adriana kdysi trápila kvůli němu… Jak na to Evžen zareaguje? Čím Eddie rozhodí Adrianu? A co mu Adriana přizná?

Vášnivé usmiřování

Mezi Alešem a Gábinou je hned od rána napětí kvůli Šímovi a špatně vyplněné tabulce. Gábina omylem zapsala do jiného políčka, kdy si Šímu bere Hynek. Okamžitě je kvůli tomu u nich oheň na střeše. Gábina tentokrát ale Alešovi neustoupí a trvá na domluvě s Hynkem. Na druhou stranu Aleše ujistí, že jeho rozpisy schválně nebojkotuje. Večer pak dojde i na vášnivé usmiřování… Co Aleše udobří? A čím Gábina zaskočí Jitku?

Co se děje mezi Jindrou a Bedřichem?

Anča se svěří Evě, jak včera dopadl její první sex s Petrem. Má docela obavy, jak to s nimi bude dál, ale Eva si je jistá, že když Anča použije ty správné ženské zbraně, druhý pokus už dopadne na výbornou. Okamžitě vyrazí s Ančou na nákupy erotického prádla, aby byla připravená, až jí Petr zavolá. Zatímco Anča je evidentně zamilovaná, u Bedřicha a Jindry to tak růžové není, i když na první pohled vypadají jako spokojený pár… Co se děje u Bedřicha a Jindry? Co Bedřicha docela vykolejí? A jak dopadne dnešní setkání Anči a Petra?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz