Ulice 9.5.2018 - 3473. díl - Gábině dochází trpělivost s Alešem

Jak vysvětlit někomu, kdo vás miluje a snaží se, aby bylo vše perfektní, že to už přehání? Gábina si již neví rady s puntičkářským Alešem, který se na neschopence nudí, a tak hledá jen samé chyby, aby je mohl napravovat – od úklidu doma a v salonu, přes chod domácnosti až po fungování jejich vztahu. Na Gábinu toho už začne být moc, a tak se odhodlá Alešovi otevřeně říct, jak to vnímá. Dokáže ale muž jeho ražení něco takového přijmout? A co to mezi nimi rozpoutá?

Adriana mění názor

Peškovi si v poslední době připadají jak ve zlém snu. Není dne, aby se nedozvěděli nějakou špatnou zprávu. Dnes s ní přijde Eddie, jenž je varuje, že se Adriana nechce vrátit domů kvůli vzpomínkám na Roberta. Peškovi ke všemu řeší i finance, protože Robert je ještě bude stát pár set tisíc…

Eddie se i dnes rozjede za Adrianou na psychiatrii, aby ji přivedl na jiné myšlenky a trochu rozveselil. To se mu nakonec povede díky stolní hře, do které se Adriana tak zabere, že na chvíli zapomene na vše zlé, co ji v posledních dnech potkalo. Eddie pro ni ale udělá mnohem víc. A nejen pro ni. Jejího dědu a Amálii překvapí i nečekaným návrhem… Jak na tom Adriana je? O jakou sumu ještě Peškovi přijdou kvůli Robertovi? A čím je překvapí Eddie?

Gábina v slzách

U Aleše a Gábiny ráno panuje po dlouhé době idylka. Aleš dokonce uzná, že být spontánní občas není na škodu. Na další večer plný vášně si ale musí nechat zajít chuť, protože dnes s nimi už opět bude Šíma. Během dne navíc atmosféra doma docela zhoustne, protože Aleš udělá něco, co je podle Gábiny už docela přes čáru, byť to myslí dobře… Co Aleš docela přežene? Jakou to bude mít dohru? Proč Gábina skončí v slzách?

Výhrůžky Lubošovi

Květa se už nemůže dočkat slavnostního otevření nové děčínské hospody. Michala hned informuje, kdy k tomu dojde, aby si určitě udělal čas. Zároveň se ho zeptá, kolik pozvánek má pro něj zajistit. Michal by si z toho rád udělal rodinný výlet spolu s Věrkou, Kryštofem a Karlou, jenže Věrce se tenhle jeho nápad příliš nezamlouvá. To je ale nic oproti tomu, co nyní musí řešit Luboš. Jeho spolubydlící mu začíná docela drsně vyhrožovat… V jakém maléru lítá Luboš? Co se Věrce ani trochu nelíbí? A co přizná Michalovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz