Ulice 11.5.2018 - 3475. díl - Věrčino odhalení

Může být pro zamilovanou ženu něco horšího než prozření a zjištění, že si maluje jen vzdušené zámky? Věrka Marečková dost nelibě nese, jak se kolem jejího nového partnera Michala motá její šéfová Květa Vavrušková. Ta s ním už zcela otevřeně flirtuje, dává mu najevo svůj zájem. A právě dnes se stane něco, co Věrkou pořádně otřese, něco, co se hodně podepíše na vzájemných vztazích, něco, co Věrku donutí k radikálním krokům. Co se stane? Co Věrka odhalí a jaké to bude mít následky?

Mastný napadne Mária

Ješitný Radek Mastný by vraždil od chvíle, kdy Mário vypustil do světa svůj nový track, v němž zesměšňuje jeho mužství. Všichni si z něj kvůli tomu utahují, on sám navíc neví, jak video sprovodit ze světa. Čím déle to trvá, tím větší vztek má Mastný na Mária. Dnes si ho konečně i podá…

Vilma Nyklová je ráno už pořádně vynervovaná, protože Vendula v noci nedorazila domů a nemůže se jí ani dovolat. Ve chvíli, kdy začne zvažovat, že zavolá na polici, se Vendula objeví. Přizná, že si mobil zapomněla doma a že přespala u Pavla. Nyklové se okamžitě uleví, ale později začne řešit jiný závažný problém. Jak to spolu Vendula a Pavel vlastně mají? Samotná Vendula bere babičku s rezervou. Spíš si dělá starosti kvůli Máriovi, který až příliš provokuje Mastného… Co si Mário vykoleduje? A co se moc nezdá Vilmě Nyklové?

Michalova nevěra

Věrka po příchodu do práce jen žasne nad Květinou proměnou. Najednou se tváří jako nejlepší přítelkyně, o práci slušně požádá a je samý úsměv. Henry to raději nekomentuje, ale na rozdíl od Věrky ví své. Květu a jejího hosta totiž ráno obsluhoval. Věrka objeví při úklidu Květina pokoje Michalův diář v místě, kde by to ani v nejmenším nečekala. Věří, že se to nějak vysvětlí, a tak Michalovi zavolá, že s ním potřebuje mluvit. Ten jí slíbí, že za ní odpoledne zajede, i když má v práci docela honičku. Jakmile za ní dorazí, Věrka hned otevře téma, které jí vrtá hlavou. Jak se ocitl jeho diář v Květině ložnici… Co všechno Michal přizná Věrce? Jaké to bude mít následky? A co se stane mezi Karlou, Márou a Jirkou?

Marcelina léčba

Marcela se snaží spolupracovat a jíst, jak před pár dny slíbila mámě i Maléřovým, aby u nich mohla zůstat. To však neznamená, že by to na Martina a Veroniku různě nezkoušela, aby jídlo nějak ošidila. Veronika je však nekompromisní a Marcelino stravování bedlivě hlídá. Bohužel s ní nemůže být čtyřiadvacet hodin denně, čehož Marcela hbitě využije. Přestože Veronika netuší, jak na tom Marcela doopravdy je, z jejích řečí jí rychle dojde, že si ona sama stále nepřipouští, že je nemocná a že se musí léčit… Jak vážné to s Marcelou je? Co všechno jí Veronika obětuje? A k čemu se rozhodne Filip?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz