Ulice 21.5.2018 - 3471. díl - Aleš stále přitvrzuje

U koho hledáme oporu, když prožíváme těžké chvíle? Komu se svěřujeme s tím, co nás trápí? A proč to vlastně děláme? Hledáme útěchu a povzbuzení, anebo si jen šikovně připravujeme půdu, abychom byli v očích druhých lepší, než ve skutečnosti jsme? Aleš Vašečka se zpočátku zdál jako ideální partner. Ovšem i on má své stinné stránky, o kterých málokdo tuší. Všem tvrdí, jak moc Gábinu miluje a jak mu na ní a jejím synovi záleží. Teprve teď se ale ukáže, jaký doopravdy je a čeho všeho je schopen, aby dosáhl svého… Kdo Aleše prokoukne, a koho Aleš naopak šikovně zpracuje? A jak na jeho tlaky zareaguje Gábina?

Šíma se hned ráno ptá Gábiny na Aleše, který nepřišel domů, i když mu už skončila služba. Výmluvu, že má Aleš hodně práce, Šíma nebere, čímž rozhozené Gábině moc nepřidá. Ta mu o rozchodu zatím nepoví, Tereze se ale vzápětí svěří, čím si nyní prochází…

Gábina si sice myslí, že udělala dobře, když se s Alešem rozešla, kvůli Šímovi to však stále řeší. Je jí jasné, že mu tím hodně ublíží, protože Šíma si Aleše velmi oblíbil. Navíc samotný Aleš není s rozchodem smířený. Věří, že se s Gábinou opět usmíří. Tentokrát se to ale vyvine trochu jinak, než předpokládá… Co je pro Gábinu poslední kapkou? A co všechno Aleš udělá za jejími zády?

Adriana v slzách

Evžen se hned ráno zastaví za Adrianou, aby zjistil, jak na tom je. Zároveň opatrně otevře téma zítřejšího pohřbu. Adrianě nabídne, že ji na poslední rozloučení s Robertem doprovodí, ale Adriana to odmítne s tím, že na pohřeb nepůjde. Zároveň tátovi naznačí, že o ni nemusí mít takovou starost. Zatímco před ním a Peškovými se snaží být silná, v přítomnosti Eddieho se Adriana znovu sesype… Co Adriana neustojí? A proč se moc nepohodne se svými blízkými?

Davidovo velké rozhodnutí

David se ocitl na křižovatce, ze které už musí vykročit dál. Týká se to nejen Terezy, ale také Boženy Puklické, za kterou zajde, aby jí oznámil, k čemu dospěl. Jeho novinka ji coby ředitelku školy moc nepotěší. David totiž otevřeně přizná, že se rozhodl k velké změně ve svém životě… Co David plánuje? Přesvědčí ho Puklická, aby si to ještě rozmyslel? A co hodně zasáhne jeho i Terezu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz