Ulice 22.5.2018 - 3472. díl - Robertův pohřeb

Jak se vyrovnat se smrtí někoho, koho jsme milovali a kdo nám zároveň hodně ublížil? Jak udělat tlustou čáru za minulostí a uzavřít jednu bolestivou kapitolu ve svém životě? Právě to nyní řeší ovdovělá a podvedená Adriana Bláhová, která se pomalu vrací do života po tragických událostech, jež ji v minulých třech týdnech potkaly. Nyní ji čeká další těžká zkouška – Robertův pohřeb. Jak ji zvládne? Má Adriana na to, aby se posledního rozloučení s manželem zúčastnila?

Amálie se hned ráno vypraví za Adrianou s průhlednou výmluvou, že nechce sama snídat. Adrianě je jasné, že ji Amálie přišla přesvědčit, aby přeci jen šla na Robertův pohřeb. Ovšem právě to Adriana nemá v úmyslu…

Amálie kupodivu Adrianu nepřesvědčuje, aby na poslední rozloučení s Robertem šla. Naopak se jí svěří s tím, jak ona nikdy nepřestala litovat toho, že se v podobné situaci kdysi zachovala stejně jako nyní Adriana. Adrianu právě to přiměje, aby nakonec změnila názor. Jednoduché to pro ni ale nebude… Jak Adriana ustojí pohřeb? Jakou tečku udělá za společným životem s Robertem? A co dělá největší starost jejím blízkým?

Tereziny obavy

David překvapí nad ránem Terezu svým nečekaným návratem. Oba nesli odloučení docela těžce. O to jsou nyní raději, když opět mohou být spolu. Navíc má David skvělé zprávy. Vypadá to, že v Rakousku nebude muset být celý pracovní týden. Tereza má na jednu stranu radost z jeho úspěchu. Zároveň se však obává toho, jak se tato změna podepíše na jejich vztahu… Co Tereza přizná Gábině? A z čeho má docela nahnáno David? Proč si najednou není jistý, zda udělal dobře, když na práci v Rakousku kývl?

Ančino svádění

Bedřich a Jindra zjišťují, že najít slušné bydlení je celkem nadlidský úkol. Buď jim nabízené byty nevyhovují, anebo jsou až příliš drahé. Bedřich již začíná pomalu rezignovat, ale vzdát to zatím nechtějí. Oproti nim si Anča nyní jen užívá. S Evou si vyrazí na nákupy, pak má rande s Petrem, které se vyvine naprosto nečekaným směrem… Čím Anča dostane Petra? A kdo Jindru překvapí svým telefonátem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz