Ulice 25.5.2018 - 3485. díl - Rozvod Bedřicha a Anči

Čím je člověk starší, tím více si užívá společných chvilek s rodinou, když se všichni sejdou u jednoho stolu, například při oslavě narozenin. Vilmu Nyklovou dnes gratulace dojmou k slzám. Ovšem sváteční idylka je tatam ve chvíli, kdy svérázná paní Pelcová, babička Pavla, s nímž chodí Vilmina vnučka Vendula, otevře téma, kvůli kterému se Pavel okamžitě naježí. Aby taky ne, když se jedná o svatbu… Co už bude na Pavla moc? A co by do něj Vendula nikdy neřekla?

Aleš se nevzdává

Hynek zajde hned ráno za Gábinou, aby s ní probral jeden docela velký problém – Aleše. Šíma se s ním chce vídat i nadále, přestože mu Gábina vysvětlila, že už s nimi nebude. Do svého boje o Aleše Šíma zatáhne i Hynka, kterému to není ani trochu příjemné…

Šíma tak dlouho naléhá na Hynka, aby za ním mohl Aleš přijít na florbal, až Hynek a pak i Gábina rezignují. Ani jeden z nich z toho nemá radost, ale kvůli Šímovi jsou schopni to skousnout. Jenže to je bohužel jen začátek. Šíma se hbitě postará o to, aby za ním Aleš přišel vzápětí také domů… Jak toho Šíma dosáhne? Co dělá starost Hynkovi? Proč by si měla dát Gábina na Aleše pozor? A jak Aleš zpracuje Landovou?

Vilmina narozeninová oslava

Vilma Nyklová dnes slaví narozeniny. Automaticky předpokládá, že se na oslavě sejde celá rodina, avšak Světlana má trochu jiné plány. Ráda by ještě dnes navečer odjela i s Lexíkem nazpět do Málkova. Lumíra tím docela zaskočí, ovšem na druhou stranu ji i chápe. Zato Máriovy myšlenkové pochody Lumírovi jeho hlava nebere. Mário se totiž opět snaží přijít k nějaké koruně, a tak na Lumíra vyrukuje s návrhem jistého odškodnění… Jaké odškodnění Mário požaduje? Co na to Lumír? Jak dopadne oslava Nyklové? Čím všechny šokuje Pavel?

Akční Věrka

Mára jen kouká, jak akční je nyní jeho máma. Na první pohled to u ní vypadá na stěhování, ale Věrka Máru ujistí, že se jedná jen o velký úklid. K tomu ještě stihla napéct jejich oblíbené koláče a Karle opsat několik rodinných receptů. Mára je u mámy sice zvyklý na ledasco, tohle se mu však moc nezdá. Zatímco Mára řeší mámu, Karle dochází trpělivost s Jirkou, který podle ní ulítává čím dál víc kvůli svému pití… Co je na Karlu už hodně silná káva? A co máma přizná Márovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz