Ulice 13.6.2018 - 3488. díl - Karla v nebezpečí

Jak dlouho dokážeme krýt své parťáky v práci a omlouvat jejich přešlapy? Karla má s Jirkou Hermanem svatou trpělivost, i když už několikrát vybouchla a dost důrazně mu doporučila, aby se sebral a přestal řešit porozchodový splín každodenní lahví whisky. Teď Karle již definitivně dojde trpělivost, protože ji její parťák nechá ve štychu. A následky na sebe bohužel nenechají dlouho čekat… V jakém nebezpečí se Karla ocitne kvůli Jirkovi? A jak se to podepíše na jejich pracovním i kamarádském vztahu?

Babičky zasahují do vztahu Venduly a Pavla

Vendula a Pavel zjišťují, že společné bydlení zřejmě nebude jen tak, pokud spolu nezačnou o všem, co jim vadí, otevřeně mluvit. Jejich problémy a hlavně společný život zajímá i jejich babičky. Hlavně ta Pavlova se mezi ně montuje víc, než by se Vendule líbilo…

Zatímco Vilma Nyklová řeší momentálně hlavně Lumíra a Světlanu, pro Jarmilu Pelcovou jsou prioritou Pavel a Vendula, zejména Pavlovo blaho u Venduly. Nejen že Vendule klade znovu na srdce, na co by rozhodně neměla zapomenout, aby Pavlovi zpříjemnila hned ranní vstávání. Dokonce udělá hodně přísnou vizitu garsonky, aby zjistila, jak její vnuk nyní žije. A s tím, co uvidí, moc spokojená nebude. Ovšem Vilma Nyklová ji docela rázně umlčí… Jak to spolu mají Světlana a Lumír? K čemu se Světlana odhodlá? K čemu se navzájem přiznají Pavel a Vendula? A co se nelíbí Pavlově babičce?

Kola s Alešem

Gábině je ráno opět zle, ale uklidit školu před začátkem vyučování musí. Šíma jí tentokrát moc nepomůže, i když si všímá, že se s mámou něco děje. Má totiž plnou hlavu dnešního setkání s Alešem. Konečně spolu vyrazí na kola, jak si dlouho slibovali. A dokonce si dají i závod. Zatímco Šíma je ze setkání s Alešem nadšený, Hynka to spíš namíchne. Na Gábině si okamžitě zchladí žáhu. A bohužel není sám… Proč se Gábina opět pohádá s otcem? Co nejvíc vadí Hynkovi? Jak Gábině naloží ještě víc Šíma? A jak ho Aleš naočkuje?

Karla vs. Jirka

Mezi Jirkou a Karlou roste napětí každým dnem. V práci jsou i nadále parťáky, ale čím dál víc to mezi nimi skřípe. Karla se do Jirky pustí kvůli pití přímo na služebně. Když to podle ní nepomůže, udělá něco, co Jirka jen tak nerozdýchá, něco, co je podle něj už hodně přes čáru. Na rozdíl od Karly přijde Mára z práce domů naprosto vysmátý a s velkou novinkou… Čím se Mára pochlubí? Co Karla provede Jirkovi? A co Mára navrhne tátovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz