Ulice 19.6.2018 - 3492. díl - Nová kolegyně v Neúplatných

Dokážeme správně odhadnout budoucího kolegu, který s námi chce spolupracovat? Co všechno hraje svou roli při přijímání na nové místo? Lumír Nykl a Tonda Hložánek by na toto téma mohli dlouze vyprávět. Předvolební kampaň se jim začíná pořádně rozjíždět, a tak se rozhodnou přijmout dalšího člena předvolebního týmu. Člena, který se u nich neobjevil jen tak náhodou… Kdo s nimi začne spolupracovat? A proč by se měli mít Lumír s Tondou před novým přírůstkem v týmu na pozoru?

Jak zrušit dvojitou svatbu?

Tomáš nemluví od rána o ničem jiném než o společné svatbě s Terezou a Davidem. Tou představou je nadšený a chrlí jeden nápad za druhým, jak by mohla jejich dvojitá svatba vypadat. Zatímco Tomáš jen září, Tereza a David se hrozí toho, co ještě přijde…

Ota vezme Tomášův nápad jako dobrý fór, ale při pohledu na Terezu a Davida mu dojde, že se o žádný vtip nejedná. Tereza navíc přizná, že netuší, jak to tátovi rozmluvit, protože ho nechce ranit. Jedno ví ale jistě. Společnou svatbu se svým tátou mít nechce… Co jí poradí Ota? Jak se k tomu postaví David? A čím Terezu překvapí táta?

Lumírova pánská jízda

Vendula a Pavel si zvykají na společné bydlení, které není vůbec snadné vzhledem k tomu, že každý z nich má své zvyky a ke všemu spolu bydlí v malé garsonce. Oba ale mají snahu dělat kompromisy a vycházet tomu druhému vstříc. Ovšem jsou situace, kdy se to tak úplně nedá. Jejich plány totiž nečekaně překazí Lumírova pánská jízda… Co Vendulu moc nepotěší? Co Pavel nezvládne? A jak se k tomu postaví Lumír?

Poslední kapka pro Hynka

Tlaky na těhotnou Gábinu se zvyšují každým dnem. Potřebovala by odjet do Berlína kvůli práci na společném projektu s dalšími návrháři, do toho řeší zakázky a hlavně své těhotenství. Stále neví, co dělat, jak se rozhodnout, jestli si dítě s Alešem nechat, nebo jít na potrat. Veronika a Tereza se jí snaží být oporou, ale každá z nich vnímá její situaci bohužel jinak… Co na to Gábina? Proč začne dělat dusno Hynek? Co pro něj bude poslední kapkou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz