Ulice 4.9.2018 - 3507. díl - Alešův nový kroužek

Aleš si hned na začátku školního roku najde způsob, jak být opět nablízku Šímovi. Ve škole rozjede nový kroužek, který nadchne nejen Šímu, ale i jeho spolužáky či učitelku Landovou. Hynka tím však pořádně namíchne, protože to poslední, oč by stál, je Šímův pravidelný kontakt s Gábininým ex. Šíma si ovšem hodně rychle najde způsob, jak všechny zákazy šikovně obejít… Co Šíma vymyslí? A jak se k tomu postaví samotný Aleš?

Šíma zavolá hned ráno tátovi, aby si s ním máma co nejdříve promluvila o jeho sebeobraně. Gábině tak nezbude nic jiného, než znovu otevřít téma, o kterém nechce Hynek už ani slyšet. Šíma však věří, že máma tátu přemluví, aby mu Alešův kurz nakonec dovolil…

Gábina by byla nejraději, kdyby jí Aleš zmizel ze života. Nechce však, aby to odnášel Šíma, jenž na Alešovi stále hodně lpí. Proto není tak radikální, co se týče kurzu sebeobrany, jenž Aleš vede ve škole. Dokonce i Jitka v tom vidí jistá pozitiva, kdyby Šímovi kurz dovolili. Zatímco se dospělí dohadují, Šíma se zařídí po svém… Jak Šíma podvede mámu a tátu? Jaký komplot osnují Aleš a Mastný? A co je Gábině trochu podezřelé?

Jobovky pro Terezu

Boženka Puklická si hned ráno podá Otu kvůli jeho osobitému zahájení nového školního roku. Ota se ale jen tak nedá. Zahrne ji takovými argumenty, že se ředitelka školy pomalu nezmůže na odpověď. To ale neznamená, že by si nedokázala prosadit svou. Navíc si začne dělat spojenkyni z Terezy v domnění, že spolu zvládnou Otu usměrnit. Jenže Tereza má momentálně úplně jiné starosti… Jak Otu vypečou jeho studenti? Jaké jobovky se na Terezu sesypou? Proč začne mít ještě větší obavy o tátu?

Další podpásovka pro Luboše

Lubošovi blízcí stále nemají tušení, jak zle na tom je. Ve snu by je nenapadlo, že jim dokáže tak mistrně lhát. Zatímco Mára si myslí, že si táta užíval na dovolené v Řecku a že se mu v taxikaření daří, Luboš tře bídu s nouzí. Dokonce riskuje i své zdraví, jen aby si vydělal pár korun načerno na brigádě. Stále totiž věří, že se z tíživé situace, v níž se před prázdninami ocitl, dostane sám, aniž by musel svým blízkým přiznat pravdu… Co je pro Luboše další velkou podpásovkou? Proč o něj začne mít Arnošt starost? A čím máma překvapí Máru? Co je u ní nového?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz