Ulice 24.9.2018 - 3521. díl - Zamilovaný Miloš

Miloš je v tom zase až po uši. Bez mučení přiznává, že se opět zamiloval, což se samozřejmě nesmí dozvědět jeho žena Eva. Ta ale už tuší, že se něco děje. A samozřejmě si to nenechá pro sebe. Se svým podezřením se svěří Anče, kterou považuje za nejlepší kamarádku. Jenže pro tu je právě tahle debata tancem na minovém poli… Co je Evě podezřelé na Milošovi? Co jí k tomu řekne Anča? A s kým Miloš začne překvapivě rozebírat svou lásku?

Návrat Máry

Karla řeší s Jirkou Hermanem i nadále vraždy bezdomovců. Jsou v plném nasazení, bojují s časem, aby zabránili dalšímu zločinu. Pro Karlu je ale momentálně jedna věc důležitější než práce – Márův návrat…

Karla odmítne večerní policejní akci, protože chce na Máru počkat doma, aby se s ním přivítala a taky si konečně v klidu promluvila. Má pro něj totiž jedno velké překvapení. Zatímco byl pryč, přemýšlela, jak dál. A rozhodla se… Jak Karla vyřešila své velké dilema ohledně dítěte? Co na to Mára? A čím Arnošta nemile zaskočí Luboš?

Honzův boj o Jindru

Ondru překvapí Jindřina prudká reakce, když ji požádá, aby Honzu zasvětila do jejich webovek. Odvodí si z toho, že se chce Jindra na kapelu vykašlat. Ta ho ujistí, že nic takového nemá v plánu. Vymluví se na únavu a na Ladu, jež ji v poslední době hodně zaměstnává. Příčina je ale jinde. Honzovi se vyhýbá, jak jen může, jenže dnes na sebe stejně narazí. A bohužel se to neobejde beze svědků a slz… Kdo je spolu přistihne? Proč se Jindra sesype? Jaký malér hrozí Milošovi? S čím se svěří Bedřichovi a Jindře?

Šárka na dně

Marcela je hodně zklamaná z mámy, která podle ní skáče, jak otec píská. Dokonce to vypadá, že se kvůli němu přestane stýkat i s babičkou, což Maléřovi neokážou pochopit. Martinovi ale dělá starost i Šárka, kterou Mastný šikanuje čím dál víc. Martin by jí rád pomohl, a tak si s ní o všem otevřeně promluví. To, co se dozví, ho však naprosto šokuje… Co všechno Šárka prozradí Martinovi? Jak na to Marin zareaguje? A čím Veroniku překvapí Lukáš Binar?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz