Ulice 25.9.2018 - 3522. díl - Mastný narazí

Co je oprávněná pracovní výtka, a co šikana od nadřízeného? Šárka se snaží nedávat na sobě nic znát, ale kvůli svému šéfovi, jenž ji již několik týdnů neustále sexuálně obtěžuje, vydírá a šikanuje, je už na sesypání. Mastný si navíc myslí, že na něj nikdo nemůže, takže si dovoluje čím dál víc. Teď však nečekaně narazí. Došlápne si na něj totiž někdo, od koho by to nečekal, někdo, kdo mu dá jasně najevo, kde jsou meze a co by se stalo, kdyby je překročil… Kdo si Mastného podá a s jakým výsledkem?

Šárka je už uzlík nervů, ale Mastného to nezastaví. Právě naopak. Znovu ji začne šikanovat a sexuálně obtěžovat, dokonce i před Jirkou. Ten na rozdíl od Martina netuší, jakým peklem si Šárka nyní kvůli Mastnému prochází. Hodně ho proto překvapí, když si Martin Mastného podá…

Martin si došlápne na Mastného kvůli obtěžování Šárky takovým způsobem, že mu vezme vítr z plachet. Něco takového totiž big boss Mastný nečeká ani ve snu. Už dlouho se mu nestalo, aby dostal lekci od někoho, jako je Martin. Tím to však nekončí. Jen co Martin odejde, Mastný si vylije vztek a frustrace na Šárce. Ta si to však už nenechá líbit… Co udělá? Jak zasáhne Květa? A čím Lukáš překvapí Veroniku?

Aleš to nevzdává

Gábinu docela udiví Šíma, když ji požádá, aby ho vyzvedla z družiny hned po obědě. Vysvětlí jí, že se nechce potkat s Alešem, čemuž Gábina rozumí. Nechápe však, proč se Šíma snaží vyhnout tomu, aby ho ve škole vyzvedl děda. Moc to ale neřeší. Šímovi slíbí, že pro něj do školy zajde, aby se nemusel strachovat, že tam na Aleše narazí. Ona sama má kvůli Alešovi zase pořádné nervy. Ani teď, po všem, co se stalo v minulých dnech, ji Aleš totiž nenechá na pokoji… Co udělá? Čím ji rozhodí? K čemu se přizná Šíma? A co Gábině navrhne Hynek?

Překvapivé zprávy pro Máru

Arnošt od rána hučí do Luboše, aby si nechal peněženku, kterou včera našel. Její obsah by jim zajistil živobytí na několik měsíců, což je podle Arnošta s blížícím se podzimem a zimou opravdu terno. Luboš chce ale peněženku vrátit majiteli, protože ví, jak málo stačí, aby se člověk ocitl v nouzi. Přestože ho Arnošt přesvědčuje, aby konečně zavolal synovi a požádal ho o pomoc, Luboš to stále tvrdošíjně odmítá… Co nakonec udělá s peněženkou? Co Karle navrhne Jirka Herman? A jaké překvapivé novinky se Mára dozví o tátovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz