Ulice 26.9.2018 - 3523. díl - Aleš pokračuje ve vyhrožování

Co všechno se ještě musí stát, aby dal Aleš konečně pokoj Gábině a Šímovi? Evidentně jim nemíní zmizet ze života, přestože u obou už definitivně skončil a ani jeden z nich o jakýkoliv kontakt s ním nestojí. Ani to však Aleše nezastaví. Dnes večer se vypraví za Gábinou k ní domů, aby si s ní vyrovnal staré účty… Co to udělá s Gábinou? Co s ní chce Aleš řešit tentokrát? Co všechno přizná Gábině Šíma? A na jaké výhrůžky dojde tentokrát?

Setkání Máry a byvalého spolubydlicího Luboše Marečka

Tátův bývalý spolubydlící z ubytovny se Márovi ozve hned brzy ráno a navrhne mu, aby se co nejdříve sešli. Mára se za ním okamžitě vypraví na ubytovnu s nadějí, že se dozví, kde táta je. To, co zjistí, mu však moc nepřidá…

Kvašák, Lubošův spolubydlící, dlouho nechodí kolem horké kaše. Máru ujistí, že s Lubošem skvěle vycházeli, a hned vzápětí si mu řekne o peníze, které mu Luboš dluží. Márovi se však na jeho historce něco nezdá. Navíc není z těch, kdo by se nechal vydírat… Co všechno se nakonec Mára dozví od Kvašáka? Proč mu rupnou nervy? Čeho bude litovat Luboš? A co Márovi navrhne Karla?

Policie u Gábiny

Mastný se sejde s Alešem kvůli své předvolební kampani, ale ten okamžitě stočí řeč na Gábinu. Mastnému si dotčeně postěžuje, co všechno mu provedla. Ten je v šoku, protože dosud o ničem nevěděl. Hned zavolá Gábině, aby si spolu promluvili. To se Gábině hodí, neboť si s ním chce vyřídit to, jak obchází její zákazy. Mastný se tak dozví i její verzi, která je podstatně jiná než ta Alešova… Jak na to Mastný zareaguje? Proč přijde ke Gábině policie? A co Gábině nažene strach?

Rána pro Terezu

Tereza stále věří, že svatba s Davidem bude na pohodu. I ona ale značně znervózní s blížícím se datem jejich velkého dne. Přípravy na veselku vrcholí, Tereza vychytává poslední věci, které by jí mohly svatbu zkomplikovat. Stačí však jediný telefonát, aby bylo všechno jinak a Tereza začala pochybovat, zda se svatba vůbec bude konat… Co se Tereza dozví? Proč skončí v slzách? A jak se k tomu postaví David?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz