Ulice 10.10.2018 - 3533. díl - Jindřin rozchod s Bedřichem

Jsou zprávy, na něž člověk není nikdy dostatečně připraven. Jedna taková pořádně zaskočí Bedřicha, jen co se vrátí z několikadenního služebního pobytu v Německu. Těší se na své holky, zejména dceru, po níž se mu už hodně stýská. Místo tepla rodinného krbu ale přijde pořádně studená sprcha, z níž se jen tak nevzpamatuje… Jakou novinkou ho raní Jindra? A jaká bude Bedřichova reakce? Co všechno tahle zpráva rozpoutá?

Zůstane Šíma u táty?

Gábinu začíná tlačit čas. Musí se co nejdříve rozhodnout, jestli se kvůli skvělé pracovní nabídce přestěhuje i se Šímou na pár měsíců do Berlína. Ráno se zdá, že tohle dilema má už vyřešené. Šímovi totiž oznámí, že nechce jít proti Hynkovi, jenž s jejich odjezdem nesouhlasí…

Hynek se za Gábinou později zastaví, aby s ní ještě jednou vše probral. Radil se totiž se svým právníkem, jak co nejúčinněji zastavit Aleše, aby jim dal už pokoj. Právník mu znovu doporučil žalobu, se kterou však nesouhlasí Gábina. Aby to nebylo tvrzení proti tvrzení, právník navrhuje přidat do žaluby i pokus o únos. To ale není jediná věc, jež leží Hynkovi na srdci. Spolu s Dášou Gábině nabídnou, že si Šímu vezmou na čas k sobě, aby ona mohla nerušeně rozjet svou kariéru v Berlíně… Jak na to Gábina zareaguje? Co jí doporučí Tereza? Jak to bude s Hynkovou žalobou? A jak se Gábina nakonec rozhodne ohledně přesídlení do Berlína?

Marcela a Bruno

Veronika jede za klientkou na zkoušku kousek za Prahu. Napadne ji, že by toho mohla využít k výletu a stmelení rodiny, ale postupně dostane od všech košem. Každý z rodiny už má domluvený nějaký program. Veronika to vezme statečně, přitom však vnímá, že situace začíná být neudržitelná. Proto se později dohodne s Matoušem a Ondrou, že na nějakou dobu omezí zkoušky s kapelou, aby měla více času pro rodinu… Jak si to Veronika představuje dál? Jak to spolu mají Bruno a Marcela? A jakou nečekanou nabídku dostane díky Brunovi Šárka?

Kopačky od Jindry

Jindra je dopoledne pořádně nervózní z toho, co ji čeká. Své a Ladiny věci už má sbalené, chystá se na zásadní rozhovor s Bedřichem a přestěhování k Honzovi. Ten jí je nyní velkou oporou. Znovu ji ujišťuje, že dělá dobře, když se chce s Bedřichem rozejít. Kdyby jim to klapalo, neměl by on sám u ní šanci a nikdy by mezi nimi k ničemu nedošlo. Jindra mu dá za pravdu, ale v danou chvíli jí to moc nepřidá. Samotný Bedřich stále nemá nejmenší tušení, k jakému zemětřesení se u něj schyluje… Jaký bude Bedřichův návrat z Německa? Jak Anča naloží s tím, co ví? A co bude pro Jindru i Bedřicha hodně bolestné?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz