Ulice 16.10.2018 - 3537. díl - Franta pomáhá Bedřichovi

Kdo je pro nás největší oporou, když máme pocit, že se nám život ocitl v troskách? Bedřich Liška si už několik dní připadá jak ve zlém snu, ze kterého se bohužel nemůže probudit. Jindra mu zasadila obrovskou ránu pod pás, která jen tak nepřebolí. Bedřich se s tím snaží poprat, kope kolem sebe čím dál víc, až si o něj začnou dělat jeho blízcí starost. Právě v těchto těžkých chvílích Bedřicha hodně potěší Franta, který nečekaně přiletí z Amsterodamu… Co je u Franty nového? A kam až zajde krize mezi Jindrou a Bedřichem? Kdo všechno a jak ji odnese?

Lumírův sexuální skandál

Světlana si pro příjezd domů nevybere ten nejlepší den. Lumír řeší od rána Ájino obvinění ze sexuálního obtěžování, které se objeví v médiích. Přestože to není pravda, Lumír a jeho rodina mají najednou ze života peklo...

Lumíra křivé obvinění pořádně namíchne nejen kvůli jeho blízkým, ale také kvůli vrcholící předvolební kampani. Okamžitě mu dojde, kdo to má na svědomí a proč. Jenže jak přesvědčit ostatní, že je to jen snůška lží, když mu nevěří ani jeho nejbližší? Lumír začíná bojovat nejen o hlasy voličů, ale i Světlaninu důvěru… S jakým výsledkem? Kdo a jak ho před Světlanou potopí? Jak se k tomuto skandálu postaví Tonda Hložánek nebo Pavlova babička?

Boj o Ladu

Bedřich vrátí Ladu hned ráno Jindře, přesně jak byli domluveni. Jindru však zaskočí zprávou, že si dceru odpoledne zase vezme k sobě. Na něco takového Jindra nehodlá přistoupit. Nemíní mu Ladu dávat každé odpoledne, jak si představuje a jak by to podle něj bylo fér. Jejich setkání skončí docela drsnou hádkou, která vygraduje o pár hodin později, když si Bedřich pro Ladu zase přijede. Teď už zasáhne i Honza, jenž s ním vyrazí dveře… Jaké to bude mít následky? K čemu se Bedřich rozhodne? Jak jeho situaci vnímá Franta, jenž ho přiletí podpořit? A čím Eva vykolejí Anču?

Pátrání po Lubošovi

Věrka Marečková nedokáže jen nečinně sedět a čekat, jestli policie jejího exmanžela vypátrá, nebo ne. Rozhodne se jednat a zkusit ho najít sama. Vyrobí si letáky, v němž všechny žádá o pomoc při pátrání, a vyrazí do města, aby je vylepila na nejrůznějších místech, kde se dá narazit na bezdomovce. Do akce se zapojí i Mára, jenž si dělá o tátu obavy stejně jako ona… Koho letáky zaujmou? Čím Mára překvapí Karlu? A co se ani trochu nelíbí Lubošovi? Jak na tom je?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz