Ulice 22.10.2018 - 3541. díl - Landová prokoukne Aleše

Co všechno se musí stát, aby člověk konečně prozřel? Učitelka Landová si stále myslí, že Aleš je vzorem všech ctností a že mu Gábina hodně ublížila. Přestože se rozešli před několika měsíci, Aleš se neustále zajímá o Šímu a tvrdí, že pro něj chce to nejlepší. Jaká je ale pravda? Jen co Aleš znovu náhodou narazí ve škole na Gábinu, začne ji opět citově vydírat a urážet takovým způsobem, že Irena Landová, jež se stane nechtěným svědkem jejich incidentu, jen zalapá po dechu. Navíc i ona sama brzy zakusí, čeho všeho je Aleš schopen… Co Aleš udělá? Jak se to podepíše na vzájemných vztazích? A jaké to bude mít důsledky?

Gábina má před odjezdem do Berlína starostí až nad hlavu. Nečekaně bude muset začít řešit znovu i Aleše, jenž opět využije příležitosti a napadne ji ve škole. Přestože všem tvrdí, jak moc mu záleží na Šímovi, ve své touze ublížit Gábině opět překročí všechny meze…

Aleše pořádně rozhodí setkání se Šímou, jenž mu dá jasně najevo, že s ním už nechce mít nic společného. Pro Aleše to je další hořká pilulka, kterou musí spolknout, protože Šímu považoval celou dobu za svého parťáka. Jakmile se později náhodou potká i s Gábinou, znovu zaútočí. Tentokrát se ale ocitne na hodně tenkém ledě… Co Aleš vážně přežene? Jak na to doplatí? A jak na tom je Gábina před odjezdem do Německa?

Hořká pilulka pro Lumíra

Je po volbách, hlasy jsou sečteny. Lumír bohužel žádný důvod k oslavě nemá. Mastný ho díky podrazům, které na něj udělal, porazil, což není dobrá zpráva pro nikoho, kdo ví, co je Mastný doopravdy zač. Lumír to ale bere tak, jak to je. Tonda Hložánek stále doufá, že se Mastnému nepodaří sestavit koalici, že ještě není nic ztraceno. Již brzy ale zjistí, jak špatné to je… Čím Lumíra potěší štamgasti v hospodě? Jak dopadne další střet Mastného s Lumírem a Tondou Hložánkem? A jak na tom jsou Vendula a Pavel jen čtyři dny před svatbou? Proč si podají své babičky?

Věrka v maléru

Mára už je kvůli nezvěstnému tátovi pořádně zoufalý. Zbývá mu jediná možnost, jak zjistit, kde je – přistoupit na Kvašákovy vyděračské podmínky a zaplatit mu třicet tisíc. Mára tolik peněz ale nemá, a tak požádá o půjčku Tonyho. Ten ho však zklame. I na něj je to momentálně hodně velký obnos. Márovi nabídne půjčku kupodivu někdo, do koho by to ani v nejmenším neřekl – Bruno… Co na to řekne Karla? Proč Věrka skončí znovu na policii? A jak na tom je Luboš, kterému hrozí hned několikeré nebezpečí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz